Alvhem – Deco Noir

alvhem_noir_54f8e79a2a6b224e538feacc

Redan igår mailde Alvhem Mäkleri ut en så kallad teaser om vad som komma skulle, och nu på morgonen damp så mailet ner med vad som kan kallas veckans smartaste och snyggaste förpackade marknadsföringsdrive.
Alvhem Mäkleri samarbetar ju allt som oftast tillsammans med superduktiga Team Sarah Widman när det gäller styling inför försäljning av deras bostäder, och så även nu, men den här gången är även en av Göteborgs nyaste och allra hetaste inredningsbutiker, Rum 21 med på ett hörn.
Eller hörn och hörn, det här är inte bara försäljning av en bostad utan även marknadsföring av designprodukter från bla Fritz Hansen, Gubi och Ferm Living som finns i Rum 21’s sortiment.
Hade det här varit en film hade det nog kallats för produktplacering, men det är ju faktiskt inget nytt fenomen….. åtminstone inte inom bloggvärldens ramar.

DECONOIR3 DECONOIR9

En superelegant sekelskiftesvåning med stooor prislapp och tjusiga designmöbler i den övre prisklassen från Rum 21, vackert stylat av Sarah Widman och fotograferat av Helene Smedberg Bernstone i dunkelt skymningsljus.
Effektsökeri på allra högsta nivå, och visst väcker det ett intresse!

DECONOIR6 DECONOIR2

Visst anar man att det är otroligt vackert allt det där som skymtas i det dunkla ljuset, jag själv känner att jag vill kliva ut ur dimman, se hela härligheten i bländande dagsljus, det där soljuset som är så förföriskt för oss alla just nu efter månader instängda i det där dunkla nordiska vinterblurret.
Jag vill se mer, helt klart, så jag applåderar samtliga inblandade till ett lyckat samarbete av det lite ovanligare slaget.
Och ja, det kommer även ”riktiga mäklarbilder” inom kort tagna av objektet, för er som undrar.

Inredningshjälpen/Anette

1 reaktion på “Alvhem – Deco Noir”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.