Fiskelyckas med Tina Nordström och Findus

yms9mu39f51uggod2x4d Pressbild från Findus Sverige

Visst är det en ständigt återkommande fråga, vad man ska laga och äta till middag, och allt som oftast så tryter fantasin, åtminstone för min egen del, också blir det den gamla invanda repetoaren av maträtter som man alltid lagar.
Till vardags ska det ju allra helst även gå ganska fort att tillaga, men ända vara gott och innehålla bra råvaror osv, inte sant?
Jag gillar inte halvfabrikat eller färdiglagade snabbrätter, men ibland är det bra att det finns riktigt bra frysta produkter som tex fisk och grönsaker när tiden inte riktigt räcker till.

Nu har dessutom härliga Tina Nordström som är ”Mat Tina” med hela svenska folket, inlett ett samarbete med en av Sveriges största matproducenter, Findus.
Samarbetet ska inspirera oss att laga god och vällagad mat som innehåller all den näring som vi behöver för att orka med vår vardag med allt vad den innebär.
Både Findus och Tina Nordström kommer från skånska Bjuv så det finns en naturlig koppling till varför valet av matambassadör och inspiratör för Findus föll på just Tina, också är hon ju älskad av hela svenska folket!
Härliga Tina, kolla in henne in action här nedan!

Fisk är ju så gott, eller JÄTTEGOTT som Tina själv säger, och visst såg det hur enkelt som helst ut när Tina tillagade rätten med perfekt tillagad torskrygg och ärt- och blomkålspuré här ovan.
Klart på en kvart, typ.
En del har nog förutfattade meningar om att det inte är gott med fisk, och eller att det är svårt att tillaga, men det håller jag inte alls med om.
Det finns hur många goda fiskrätter som helst som dessutom är jättelätta att lyckas med, om man ger det ett försök.
Jag har ofta lagat mat efter Tina Nordströms recept, och det brukar aldrig vara särskilt krångligt eller tidsödande utan alltid enkelt att (fiske-) lyckas med och resultatet brukar bli hur bra som helst och smaka JÄTTEGOTT!

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Findus Sverige .

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.