BoConcept – The Call

THE CALL-OFFICIAL POSTER-2

Låt mig presentera Mads Mikkelsen, Danmarks härligaste och elegantaste skådespelare, iallafall om ni frågar mig.
Visst har vi sett honom i ett stort antal storfilmer, men senast som jag såg honom så var det i den mycket specialla serien Hannibal där Mads spelar något så äckligt som kannibal.
Just den serien var så hemsk att jag fick ge upp efter ett tag, men nu är Mads Mikkelsen aktuell i en helt annan film som är betydligt mer i min smak
Nämligen The Call, den första av två filmer som Mads Mikkelsen har spelat in i samarbete med danska inredningsföretaget BoConcept, två danska stoltheter i skön symbios med andra ord!

The Call är ingen vanlig reklamfilm utan mer som en helt vanlig film där några av de allra bästa från den danska filmindustrin deltog.
The Call spelades in under ett antal intensiva och produktiva dagar med skådespelaren Mads Mikkelsen, regissören Dejan Cukic och Thomas Busk i spetsen, för att skapa ett drama med stil och charm och där inredning och design fanns med som självklara komponenter.
Det blir ju inget riktigt drama om inte själva miljön där det utspelas är det rätta!

Till filmens produktionsdesign användes som ni säkert såg när ni tittade på filmen här ovan, massor med stilrena fina designmöbler ur Bo Concept’s digra sortiment.
Vackra miljöer i kombination med den rätta uppsättningen av rekvisita, är ju en stor del av själva handlingen i filmen.
Jag personligen älskar att titta på filmer och TV-serier som utspelar sig med vacker inramning och massor av åtråvärda ting som möbler, inredningsdetaljer och konst osv.

Filmen spelades in i Valencia i Spanien, hemma hos BoConcepts designer Morten Georgsen.
En otroligt vacker villa med öppen planlösning, stora fönster, exklusiva material, och en helt fantastisk utsikt.
En minst sagt perfekt miljö för att ska filmdramatik, inte sant?

Morten Georgsen har själv designat huset, och har jobbat med olika nivåer och olika typer av golv samt en imponerande trappa för att definiera olika områden i den stora öppna planlösningen.
Terrassen är utformad så att den känns som en naturlig del av huset, och även där finns det massor av olika rum för att koppla när man vill vistas utomhus.

En fantastik skådespelare med ett duktigt filmteam i kombination med väl genomtänkt arkitektur och inredning in i mints detalj resulterade alltså i filmen The Call.
Jag ser fram emot att få se uppföljaren inom kort!

Det här inlägget är skrivet i samarbete med BoConcept.

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.