Att tacka Desenio för hjälpen på traven!

DSC_0145-2

Oohh!Oh!Ohh!
Om ni bara visste hur glad och nöjd jag är för mitt ”nya vardagsrum”!
Nu är det ju exakt samma rum som ni ser, med kakelugnen i ena hörnet osv men för övrigt så tycker jag att det känns som ett helt nytt rum, och jag vill tacka Desenio för hjälpen på traven.

För ett tag sedan hörde nämligen Desenio, som säljer poster och prints ramar och tavlor online via deras web-shop, av sig till mig om frågade om jag kunde tänka mig att skapa inspiration för mina läsare med hjälp av deras produkter.
Jag som länge har velat testa att sätta ihop en sån där tavelvägg som är så himla poppis just, nu men inte riktigt fått ”ändan ur vagnen” tackade ja till erbjudandet och började genast fundera på hur jag skulle få ihop det.

Sen vet ni hur det brukar bli, en tanke föder en annan och snart hade jag även fått den briljanta idén att det vore på tiden med en ny matta.
Och inte vilken matta som helst, en riktigt gigantisk dröm-matta (Berber) som har exakt det diamatmönstret som jag letat efter med ljus och lykta efter.
Och även en ny ljusstake som jag haft på min önskelista i flera år från Svenskt Tenn.
Tre Kulor med grön diabas, en riktig dyrgrip som jag funderade både en och två gånger på om jag verkligen skulle slå till.

DSC_0206 DSC_0170 DSC_0228

Men åter till min nya tavelvägg, ett hopplock av posters i olika storlekar som jag efter mycket vånda kunde bestämma mig för.
Det finns ju hur många fina motiv som helst i Desenio’s sortiment, och ja mina prints är en present från Desenio.se.
Ramarna och den lilla pippin överst, samt oljemålningen med BH:n kommer dock inte från Desenio, utan fanns redan här hemma sedan tidigare.

DSC_0145-2 DSC_0179-2

Jag är så himla nöjd och glad att jag tackade ja, tack vare Desenio tog jag tag i mitt vardagsrum (som sett likadant ut i 4 år) och gav det ett en lite ny look.
Vilken Alla Hjärtans Dag!
Posterpresent, nyfixat vardagsrum med den finaste mattan och ljusstaken som jag någonsin ägt.

Kram

Inredningshjälpen/Anette

5 reaktioner på “Att tacka Desenio för hjälpen på traven!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.