Veckans blomsterfynd!

unnamed-3

Igår var jag en mycket snabb sväng på IKEA i ett helt annat ärende än att köpa blommor, på inköpslistan stod nämligen ett visst antal tavelramar till ett projekt som ni ska få se senare, ja ganska snart om allt går som jag vill.
På vägen ut passade jag dock på att norpa åt mig en sån där tjusig Calathea som Frida tipsade om häromdagen.
Vilket blomster fynd, 129 kr för en sån fin blomma! Att inreda med växter är ju värsta bästa grejen!
Jag är mycket nöjd med min nya fina blomma och önkar er en riktigt härlig helg!

KRAM!

Inredningshjälpen/Anette

1 reaktion på “Veckans blomsterfynd!”

  • Nini Tjäder skriver:

    De är snygga men svåra att få att överleva. Vill ha just precis SÅ mycket vatten, varken mer eller mindre. Jag har rätt gröna fingrar och brukar få det mesta att överleva och växa, men inte calatheor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.