DK, Forsa & Stil – fina nyheter hos Svedbergs 2015

Ni kanske minns att jag visade en sneak peak ifrån Svedbergs under den intensiva veckan på Stockholm Furniture Fair 2015 ?
Badrumstillverkaren Svedbergs visade nämligen upp årets nyheter vid en pressvisning som hölls under mässveckan där de passade på att visa deras nya spännande designsamarbeten!

bild 6b_med annat handfat bild 5 bild 7

_48O1637
De översta bilderna här i mitt inlägg visar badrumsserien DK som har designats av den danska duon Morten Voss och Stinne Knudsen för Svedbergs.
Badrumsserien DK är ännu en pusselbit i Svedbergs strategi att erbjuda sina kunder en individuell badrumsmöbel där valmöjligheterna är stora.
Allt ifrån bredd och höjd till olika färger, tvättställ, bänkskivor och handtag, och det finns också mycket att upptäcka bakom dörrar och lådor.
Spana in det fina handfatet, annorlunda och fint!

SVEDBERGS_DUSCH_43215SUPERSTUDIO_ SVEDBERGS_DUSCH_43254SUPERSTUDIO_

Här ovan ser ni duschserien som döpts till Forsa och som har designats av inga mindre än Form Us With Love.
Forsa har, förutom det estetiska utseendet med stora glasytor även många smarta detaljer. Exempel på det är dörrarna som går att vika inåt när duschen inte används och gradient-glaset som går att få i olika färger som ger både insynsskydd och ett luftigt intryck.
Det finns även möjlighet att bygga sin egen dusch utifrån givna komponenter, vilket ju är perfekt för alla som vill sätta sin personliga prägel på sitt badrum.
Designsamarbeten med duktiga designers är verkligen något som tas upp av många producenter just nu, och visst ser det ut att ge god utdelning?

front-slider-2 front-open

Och på tal om utdelning, Svedbergs fick ju fint designpris vid Elle Decoration Swedish Design Awards 2015, då deras badrumsserie Front designad av Roger Persson tilldelades priset för Årets Badrum 2015. Grattis!

SVED_2 SVED_9

Sist men inte minst i mitt inlägg ser ni ytterligare en ny badrumsserie från Svedbergs som heter Stil.
En ganska klassisk badrumsmöbel designad av Ehlén Johansson och Mia Lagerman som möttes då de båda arbetade på IKEA och som därefter slagit sig samman och tillsammans har de vunnit flera designpriser för deras arbeten.

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.