Tant Johanna Collection Sadolin

Sadolin_TJC_Lounge_Kampanjlogotyp_SE

Ett avbrott i rapporteringen från Stockholm Furniture Fair 2015 för att presentera en riktigt rolig nyhet som duktiga bloggaren/inredaren/stylisten och inte minst inspiratören Tant Johanna mailade mig om igår.
Tant Johanna är förutom att hon varit ansvarig för själva konceptet till den nyöppnade inredningsbutiken Rum 21 i Göteborg även aktuell med en helt egen färgkollektion som hon har gjort för Sadolin.
Ingen kan väl knappast ha missat den ”Tant Johanna gröna kulören” som alla förälskade sig i, och som spred sig likt en löpeld genom inrednings-Sverige.
Och nu är alltså duktiga Johanna aktuell med en hel kollektion av härliga men behagligt neutrala kulörer för Sandolin.

Sadolin_TJC_Matsal Sadolin_TJC_Kok Sadolin_TJC_Kulorchips Sadolin_TJC_Colours Sadolin_TJC_Lounge-1 Sadolin_TJC_TantJohanna

Vid två tillfällen tidigare har Tant Johanna tolkat Sadolins kollektioner, men den här gången är det alltså Johanna som personligen har valt ut de 3 huvudkulörena samt 3 kompletteringskulörer, gjort den fina stylingen och fotograferat.
Vilken stjärna du är Tant Jonna!! Applåder!

Vill ni kika närmare på kollektionen så gör ni det HÄR och vill ni vara med och tävla om ett presentkort på hela 5000 kr att shoppa ”Tant Johanna Färg” för så kan ni göra det HÄR

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.