Sneak Peak från Svedbergs

Godmorgon, hoppas att ni mår bra och är redo för en vecka i Stockholm tillsammans med Inredningshjälpen!
I’m more then ready!

Förlåt om jag tjatar om allt som ”komma skall” under design- och mässveckan här uppe i Stockholm, men det är ju inte klokt så mycket som ska hinnas med att inspekteras och klämmas på under Stockholm Furniture Fair 2015 .
Ytterligare en pressvisning som jag ser fram emot lite extra mycket nu i veckan är den hos badrumstillverkaren Svedbergs som har utlovat nya spännande designsamarbeten!

Skärmavbild 2015-01-28 kl. 17.21.08 Skärmavbild 2015-01-28 kl. 23.18.59 Skärmavbild 2015-01-28 kl. 17.35.55 Skärmavbild 2015-01-28 kl. 17.23.51

Jag har ”klippt ut” några väl valda godbitar ur deras katalog som redan nu finns uppe på hemsidan som man kan bäddra i, eller beställa hem om man så vill.
De två översta bilderna visar badrumsserien DK, som har designats av den danska duon Morten Voss & Stinne Knudsen för Svedbergs.
Spana in det fina handfatet, annorlunda och fint.

De två andra bilderna visar den nya serien Forsa, som har designats av inga mindre än Form Us With Love.
Designsamarbeten med duktiga designers är verkligen något som har tagits upp av många producenter som funnits med sedan länge, och visst ser det ut att ge god utdelning?

Jag ber att få återkomma i ärendet när jag har kikat närmre på alla nyheterna i Svedbergs sortiment 2015 live senare här i veckan.
Nu är det dags för mig att bege mig ut på stan för lite olika pressvisningar hos bland annat Svenskt Tenn, Elle Decoration Swedish Design Award 2015 och lite senare väntar presslunch hos Fogia osv osv.
Vill ni hålla koll på Inredningshjälpen under dagen så gör ni det såklart här.

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.