On the go

DSC_0093

Söndag, en ganska tidig sådan, klockan ringde redan klockan halvåtta, och då var det bara att hoppa upp ur sängen och sätta och fart.
Först frukost och hundrunda för Affe & August, och nu är de lämnade på sitt hundpensionat där de trivs så himla bra, men ändå jobbigt att vara utan dem i en hel vecka.
Det är verkligen det sämsta när man måste åka bort, att vara borta från killarna.

DSC_0097-2 DSC_0100

Det sista jag gjorde innan vi lämnade lägenheten var att vattna blommorna och slänga snittblomorna, det finns inget tristare än att komma hem till en bukett med blommor som vissnat över hela bordet.
Förra veckans tulpaner har verkligen skänkt glädje enda in i det sista, så himla fina att det nästan gjorde ont att slänga dem, och för att inte tala om dem som jag köpte i torsdags…

Sämre gick det dock med den fina magnoliakvisten som jag tror mer eller mindre dog så fort den hamnade innan för dörren hemma hos Inredningshjälpen.
Inte en enda knopp har slagit ut, trist.

Men nu är vi på väg, on the go, mot stockholm för en söndag till söndag vistelse där med fullspäckat schema under #2015sff och #2015sdw med pressvisningar, möten, partyn och kanske lite shopping om det hinns med.

Men först, en söndag i bilen så ses vi när vi är framme i Stockholm!

Inredningshjälpen/Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.