Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
Inredningshjälpen » Saturday Mood

Saturday Mood

DSC_0066-2

Låt mig presentera, dagens linslus här hemma hos Inredninghjälpen!
August som annars inte är det minsta intresserad av att bli fotograferad, ville idag vara med på varenda bild som jag tog.
Vilken liten plutt!
Han ändrar sig så mycket hela tiden nu, saker som han tidigare var lite rädd för eller inte gillade går helt plötsnigt hem, även hos honom.
Så totalt olik storebror Alfred, som aldrig bangat för något.

DSC_0004 DSC_0086-2 DSC_0041-2 DSC_0054 DSC_0063-2 DSC_0074-3 DSC_0085-2

Som sagt, hundarna softar och har det hur skönt som helst medan jag far runt som en ivrig liten sak som varvar yogapass, fotografering, storpackning inför avfärd mot Stockholm imorgon, hämtning av nya visitkort och en mailkonversation med Brandi som sitter någon helt annan stans i världen och är en hejare på det där med web-design.
Jo man kan hinna med mycket på en dag om man vill.

Ikväll har jag dock planerat att göra ingenting alls, äta råbiff och kolla på någon spännande serie på TV och bara ha det skönt.
Också har vi tulpaner, vita krispiga tulpaner, för utan dem blir det liksom ingen riktig helg tycker jag.

Och sist men inte minst, stort tack ifrån mig för att just Du kikade in här hos mig idag igen!

Vi ses!

Inredningshjälpen/Anette

2 reaktioner på “Saturday Mood”

  • E skriver:

    Jag kom inte in i någon helg-ro igår eftersom jag inte hann köpa en helgbukett. Det är nu åtgärdat 🙂

  • Inger skriver:

    Tack själv för att vi får kika in till dig och ditt varma, inbjudande hem.
    Helgblommorna är viktiga, här blev det en bukett vita ranunkler.
    Din tulpanbukett av blandade sorter är riktigt vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.