Udda Samarbeten

De senaste veckorna har det presenterats några udda samarbeten, jag rent
av märkliga, iallafall i mina ögon sett.
Jag tänker kanske främst på samarbetet mellan Zlatan och Dressmann, men
även det här samarbetet, och nu det senaste i raden som jag fick nys om via
ett pressmeddelande i veckan, mellan Duka och matvarukedjan City Gross.
Jag ska inte gå in i detalj på vad jag anser om de här olika samarbetena, men
som jag ser det, är det totalt omvänd strategi, ett sätt att bryta ner snarare än
att bygga upp/stärka ett redan starkt varumärke.

9032731 9032723

9032848
Pressbilder från Duka Kitchen Life´s

Jag har ju skrivit om intresset för allt som rör köksregionerna både inrednings-
och matmässigt, att det är något som ligger i tiden, att det är trendigt och att
den trenden fortsätter 2015.
Och här ovan ser ni Duka Kitchen Life´s nya funktionella köksprodukter i sten-
gods som designats av Karin Steen och som kommer att säljas ute i City Gross
butikerna from i mars 2015.
Stilrena köksprodukter som är delvis glaserade och delvis oglaserade, blankt och
matt i kombination med andra ord.
Serien består av saltgömma med lock, redskapskruka, slevställ, kryddstickor och
örtkruka med fat i tre storlekar, och kommer i milda färger som vitt, ljust grönt,
och mullvad.

Inredningshjälpen/Anette

2 reaktioner på “Udda Samarbeten”

  • Fröken Fräken skriver:

    Hm, håller med dig där – Zlatan och Dressmann?!? Jag har inte än sett exakt hur det samarbetet ser ut, men är det någon som tror att Zlatan på riktigt skulle gå klädd i kläder från Dressmann? Ungefär som när samma kedja sålde Rolling Stones kläder..
    Jag undrar lite hur Zlatan tänker när han väljer vilka företag som han ska samarbeta med och hur det påverkar honom? Eller hur hans rådgivare tänker..? Visar det sig att han tänker skänka arvodet till välgörenhet kan jag dock tänka om..

  • Sofia skriver:

    Att Duka säljs på City Gross är inga konstigheter. De tillhör samma koncern och många City Gross butiker har en Kitchen Life avdelning med en stor del Duka artiklar. Cirka 40% billigare än rekommenderat pris i fackhandeln. Jag jobbar på City Gross (och är superglad över vår Kitchen Life avdelning) så jag kanske är lite partisk. För mig är det matglädje med bra råvaror och fina saker till köket under samma tak!

    God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.