Migrän

DSC_0165 DSC_0170 DSC_0174 DSC_0157 DSC_0177

Idag har jag haft en så där tung dag med migrän som gör att jag inte orkar
göra något vettigt alls.
Så jag har mest hängt här i sovrummet hemma hos Inredningshjälpen med
fint sällskap av både Alfred och August.
Jag har tagit min medicin så jag känner mig bättre men trött och hoppas att
det blir en bättre dag i morgon.
Utan migrän.

Kram

Inredningshjälpen/Anette

3 reaktioner på “Migrän”

 • Frida skriver:

  Åh din stackare. Hoppas det känns bättre idag. Vilka fina knoppar ni har på garderoberna. Var har du köpt dem? kram

  • Inredningshjälpen skriver:

   Idag mår jag bättre, så himla skönt!
   Garderoberna som är någon variant från IKEA som inte längre finns i sortimenten, inte högblanka men ändå inte matta och 3 m höga, fanns i lägenheten när vi köpte den fast då med i mitt tycke mkt fula och för moderna handtag.
   Så jag letade upp de här i mässing som fanns hos INDISKA för ca 5 år sedan och garderoberna blev helt annorlunda. Kan tillägga att det finns dubbelt upp med garderober på motsatta sidan som inte syns i bild så det blev en herrans massa knoppar och därför var det bra att kunna ta till en budget variant, det finns säkert motsvarande som är ännu finare gissar jag!

   Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.