Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/newinrednings/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
Inredningshjälpen » Fin nyårsdukning alá Stylizimo

Fin nyårsdukning alá Stylizimo

Table+setting_New+Year%C2%B4s+Eve Party table Pompoms

Table setting New Year´s
*Foto Stylizimo
Inspirerande bilder som visor en fin nyårsdukning alá Stylizimo.
Visserligen från föregående år men minst lika aktuella detta året
då pompoms, som Nina har använt som bordsdekorationer, ju är
väldigt populära, och finns att hitta lite varstans.
Jag vet tex att IKEA har flera varianter och färger.
Enkelt men ändå väldigt väldigt sobert och fint!
Hur ska du fira årets sista dag?

Kram!

Inredningshjälpen/Anette

2 reaktioner på “Fin nyårsdukning alá Stylizimo”

  • Cari skriver:

    Vi firar hos goda vänner med knytkalas, som många år tidigare. Jag tycker om att fira med maken och vänner. När barnen var yngre var de också med – nu har de sitt eget firande.

  • Liss Olsson skriver:

    Vi hade min syster och hennes familj plus ett par bekanta på en tre rätters hos oss. Åt god mat drack gott och hade det mycket trevligt. Håller med dig om att ett fint dukat bord är viktigt. Något jag lärt mig av mamma. Jag hade svart velour tyg som duk Iitala ljusstakar med svarta ljus, långa smala speglar på bordet, ”pärlhalsband”i silver och små silverstjärnor utlagt. Rosablekta rosor i höga snapsglas. Rosenthal servis, olga bestick och mina glas från Ulrica Hydman-Vallien och vita linneservetter. Önskar dig ett Gott Nytt År. Vänligen Liss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.