Äntligen tid att Hemnet spana!

En mulen och regnig söndag som den här med inget särskilt
på min agenda, ger äntligen tid att Hemnet spana!
Det var ett tag sedan som jag tog mig den tiden, men visst
en liten snabbkik om dagen blir det för det mesta.

Av någon märklig anledning (hehe) så spanar jag mestadels
i Göteborgs-trakten just nu.
Vi har kommit fram till att Malmö har gjort sitt för oss, här vill
vi inte bo kvar längre än nödvändigt.
Malmö har under bara de senaste 2 åren utvecklats i totalt
helt fel riktning, och jag känner mig inte alls trygg här.

Idag har jag spanat in en riktigt fin våning i Göteborg på
Linnégatan 39.
En våning som stämmer väl överens med kriterierna för vårt
nästa boende, fast bara nästan.
Jag hade önskar mig en STOR gå-in-garderob, två badrum
och gärna mer än en kakelugn.
Men den här var väldigt fin för övrigt.

42MQHFDGT18IBS3F_w669_h446_smMaxSize_rc10Color [A=255, R=255, G=255, B=255]AllSoft 41Q260R6H0KU8LMB_w669_h446_smMaxSize_rc10Color [A=255, R=255, G=255, B=255]AllSoft 41Q260R6H0KU8LM2_w669_h446_smMaxSize_rc10Color [A=255, R=255, G=255, B=255]AllSoft 41Q260R6H0KU8LLV_w669_h446_smMaxSize_rc10Color [A=255, R=255, G=255, B=255]AllSoft

41Q260R6H0KU8LML_w669_h446_smMaxSize_rc10Color [A=255, R=255, G=255, B=255]AllSoft
*Bilderna lånade hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Nu ska jag hoppa in och duschen så att den här söndagen
kan starta upp på riktigt.
Jag hoppas att ni får en riktigt fin söndag, men vi kanske
ses lite senare, vem vet!

Inredningshjälpen/Anette

7 reaktioner på “Äntligen tid att Hemnet spana!”

 • Jess skriver:

  Vi har precis sålt vårt ena hus, i Lomma. Skönt att bocka av det från ”att-göra-listan”.
  Våningen ser jättefin ut, härlig trappentré. Och på Linnégatan finns ju hur mycket mysigt som helst, restauranger, ostbutiker etc.
  Kram och lycka till med letandet:-)
  https://www.annorlundaunderbara.com/uncategorized/marknadsfor-din-blogg/

 • Anna skriver:

  Så fin lägenhet och läget hade passat er perfekt. Tycker ni ska boka en visning. Vem vet ni kanske faller för denna pärla.

 • mickandialog skriver:

  linne är mysigt. men kan vara väldigt stökigt kvälls o nattetid. är lght bara plaserad mot en innegård, så är det ju lugnt.
  kramis

  https://mickandialog.wordpress.com
  Säger som kungen..

 • Christina skriver:

  Tycker jag absolut att ni skall fundera på, ett kanonläge på Linnégatan även om fasaden mot gården ser lite sliten ut.
  Vår dotter har en bostadsrätt i nr 41 (en grannförening) och jag kan lova dig att just denna del av Linnégatan är den allra bästa. Ser ut som lägenheten har fönster även mot gården så då kan man kanske få vinka till dig från hennes uteplats när man hälsar på henne:) Du får berätta på bloggen:)
  Köper ni runt Kungsportsavenyn så är där stökigt med alla nattklubbar som har öppet till fem på morgonen. Linnégatan har många restauranger och en massa mysiga småbutiker som har normala öppettider. Sen är det ju också gångavstånd till centrum.
  Lycka till!

 • Anna skriver:

  Fast det har ju varit en hel del våld och skjutningar även i Gbg, men det förstoras inte upp lika mycket i medierna, som händelserna här i Malmö. Men jag förstår ändå vad du menar, Malmö är ju inte så stort, så allt som händer finns ju nära inpå en, nästan var man än är i Malmö. Men jag älskar den här staden : ) Förresten, i morse när jag precis kommit in på mitt kontor i Fosie, så tittade jag ut genom fönstret, och tyckte jag såg dig gå förbi! Det är så sällan någon promenerar förbi här, så man tittar till en extra gång, och så… nämen det ser ju ut som Mrs G!! : ) Så spännande har jag det här ute i industriområdet 🙂

  • Nej, bor man mitt i stan som vi gör så känns det som om set händer saker hela tiden varje dag.
   Tiggare som ligger på trottoaren på gatan utanför osv osv
   Inte direkt bekvämt om du frågar mig, men man kan ju tycka lite olika om hur man vill ha det där man bor.
   Jämför jag tex med Båstad där vi bodde förrut så blir det såklart väldiga kontraster.

   Anette

 • Julia skriver:

  Jag förstår dig precis, för jag kan själv erkänna att jag inte alltid känner mig trygg i Malmö men det är endast när det är mörkare/mörkt. Inte att förglömma är att Malmö har otroligt mycket fint att erbjuda också, som tyvärr är lätt att glömma när man befinner sig mitt i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.