Kontakta Inredningshjälpen

Tävlingar
Har du en tävlingsidé och en produkt som passar på här i Inredningshjälpen?
Maila gärna till anette@byagus.se och berätta mer om din/ditt företags idé.

Sponsrade inlägg
Vill du att dina produkter ska synas i ett inlägg i min blogg, obs endast av
intresse med relevanta produkter till bloggens innehåll, där jag TYDLIGT
anger att det är ett sponsrat inlägg? Maila då till anette@byagus.se

Annonsering
Vill du köpa en annonsplats, tydligt placerad avskiljd från den redaktionella
texten här hos Inredningshjälpen? Maila gärna till anette@byagus.se

Stylinguppdrag, fotografering eller textmaterial
Behöver ni hjälp med styling av butik, utställning, mässmonter eller liknade,
så går det bra att kontakta mig för ett möte om uppdraget.
Alla foto i Inredningshjälpen, där inget annat anges är tagna av mig, på mitt
personliga sätt.
Gillar du mina bildar går det bra att anlita mig för fotografering.
Det går även bra att anlita mig som gästbloggare/krönikör eller för en recension
av era produkter, maila anette@byagus.se

Inredningshjälpen/By AGUS
Anette Gustafsson Greiff
Södra Förstadsgatn 62
211 43 Malmö

Inredningshjälpen/Anette

40 Kommentarer

 • Annika Stiernstedt

  Hej, tack för praktiska och görbara idéer istället för svepande råd typ ”satsa på det just du tycker om och som är vackert”. Dina råd skall jag verkligen ta fasta på till vårt eget badrum. Gillar din blogg!

 • Marlene

  Hej. Trevlig blogg, inspirerande 🙂 Undrar om KA Roos möblerna som du lade ut till försäljning förra hösten (de ni fotade i er källare) finns kvar?

 • julia Åkesson

  Hej inredningshjälpen! 🙂
  Jag har hittat min drömtapet på eran hemsida 🙂 Det är en melerad fototapet med två liljor på. Jag har en bild men kan inte bifoga denna. Vart kan jag finna denna tapet? Skulle vara så otrolig tacksam för svar! 🙂

 • Joakim Ulander

  tycker om er sida väldigt mycket 🙂

 • Mia

  Var hittar jag den fina tröjan du hade på invigningsfesten hos Picky Living i går?

 • Sandra

  Tusen tack för en trevlig blogg!
  Det är en trevlig ton här inne och alltid lika inspirerande att läsa.
  Tycker du har det fint hemma! Fin inredningsstil som också är personlig.
  Även om du hänger med i modet så lyser det igenom din egen stil.
  Gillar verkligen det!
  Tack för din inspiration!
  Jobbar själv som inredare och behöver mycket inspiration och är inne på din blogg så gott som dagligen!
  Kram Sandra

 • Lina

  Var hittar jag termosmuggen från Eva Solo? Jag har sökt runt men tydligen missat den ändå..
  Med vänlig hälsning, Lina

 • Helena

  Hej, jag undar vilken konstnär som målat tavlan du har över en fåtölj? En färgglad tavla..
  Tacksam för svar!

  Mvh Helena Jonsson

 • Hasse

  Hej letar efter tavlan från bilden i hallen med hunden…. Har sett att den skall finnas på ”Esteten” i Malmö… Men hittar inget i Malmö som heter så….

 • Evino

  Grym blogg! 🙂

 • Catarina

  Ethimos bord Flat som kan dras ut och bli 3,6 m – vet du var man kan köpa den som privatperson? Undrar även om du vet någon grossist här i Sverige eller Norden som säljer till ÅF?

  • Catarina

   Alltså grossist som säljer bordet Flat 🙂

  • Inredningshjälpen

   Mitt agenturbolag By AGUS har generalagenturen för Ethimo i Sverige och det är vi som väljer ÅF i Sverige och är support/länk mellan Ethimo och återförsäljaren.
   Om du kikar på http://byagus.se och Ethimo så hittar du våra återförsäljare.

   Mvh Anette

 • Sara

  Hej!

  Vilket underbar lägenhet du har! Har en fråga som kanske kanske du kan besvara. Ska måla om snickerierna i vår lägenhet och har fallit för den kalkvita/krämvita-färgen på snickerierna i Nina Perssons lägenhet i bl a matsalen. Vet su vad det är för färg/färgkod?

  Mvh
  Sara

 • Sara

  Hejsan! Letade på nätet efter en bild på min hängstol som tjänat ut och hittade rätta bilden på din sida. Jag vill ha en ny, men eftersom den inte längre finns kvar på marknaden vill jag göra en sökes-annons via Köp-Byt-Sälj på FB. Är det OK att jag lånar din bild?

 • Ines

  hello, I found this wonderful picture on pinterest linked to your homepage but unfortunaltly I have to click through all pics to find it and couln’t find it.
  I would love to know something about the paint of the wall. what kind of paint and color u used

  thanks for your help in advance

  best
  Ines

 • Inredningshjälpen: Work in progress

  […] Kontakta Inredningshjälpen […]

 • Jessica

  Vill bara säga att jag slukar det mesta som har med inredning att göra och förstår inte hur jag har kunnat missa din blogg men nu har jag hittat hit. Väldigt inspirerande och ett fantastiskt fint hem verkar ni ha.

  Tack/ Jessica

 • Stina

  Hej!
  Hittade en otroligt fin sittpuff i ljusrosa på en bild som ni lagt ut på Ikeas nya soffa Norsborg.Ringde Ikea men de visste inte vart puffen kom i från.Vet ni det?
  Tack på förhand!
  Mvh
  Stina

 • Jessica

  Vill tipsa dig om denna restaurang i Rom: http://www.orso80.it/indexw.htm
  Ser inte mycket ut för världen men det var en härlig upplevelse rakt igenom.
  Trevlig resa!

 • Michael Ifverson

  Hej !
  Jag har köpt en en gammal Bedford ambulans från 1976 som jag ska bygga om till food truck i vinter och såg att du skiver om Electrolux food truck på din blogg.

  Skulle vara tacksam om jag fick en kontakt med någon på Electrolux som kan ge mig ett inredningsförslag till denna blivande food truck.

  Tack för hjälpen på för hand !

  Bästa hälsningar
  Michael Ifverson
  Ystad

  • admin

   Åh det låter som ett projekt 🙂 Kan tyvärr inte hjälpa dig med detta men önskar dg lycka till!

   Anette

 • Pia

  Ytligheter!
  Din blogg är så inspirerande. Stort tack för det. Gillar din stil och blev så nyfiken på toppen/ kjolen eller klänning vid invigningen vid Helsingborgs nya hotell. Så fint.
  Mvh Pia

 • Viktoria Martina Fotini

  1. Skulle placera printsen i vårt sovrum för att få en mer exklusiv känsla:)

  2. Min absoluta favorit är denna, bara älskar den http://desenio.se/sv/artiklar/radjur-barntavla.html
  Tycker den är så fin.
  Tack för en härlig blogg. PS. Hoppas att jag skriver på rätt ställe 😉

 • Lotta Agaton

  Hej!
  Jag måste säga att jag blir väldigt förvånad och ledsen över ditt inlägg. Jag har självklart aldrig tagit en bild du eller någon annan gjort med flit utan att hänvisa till källan. När jag gör blogginlägg bildgooglar jag alltid för att se vad det finns för olika bilder och då har jag bara antagit att detta också var en bild/collage från Linum. Det är kanske inte världens bästa sätt att leta bilder på eftersom källan alltid hänvisar ganska konstigt men jag har inte hittat ett bättre sätt. Om jag hittar en artikel någonstans som jag också vill blogga om hänvisar jag alltid dit genom att skriva ”read more here” och länka. Jag tycker att det är ett väldigt märkligt sätt att gå tillväga att skriva ett blogginlägg om detta istället för att maila mig först för att fråga hur det gått till. Jag är också en privatperson som sliter precis som alla andra för att hinna få ihop jobb, bloggande och familj och jag skulle aldrig kliva på någons tår med avsikt utan har tvärtom alltid försökt lyfta alla nya genom att både ha kurser, praktikanter och blogga om dem..men ibland går det lite fort. Jag har självklart tagit bort ditt collage nu. Jag tror att hela (blogg) världen skulle bli lite bättre om vi alla utgick från att alla vill väl. Om jag skulle maila eller gå igång på alla som använder mina bilder utan att länka eller som bloggar om något de läst på min blogg utan att hänvisa till källan skulle jag inte hinna göra så mycket annan men har bestämt mig för att tänka att det är en komplimang om folk vill lägga upp mina bilder och gillar det jag bloggat om och det får räcka med cred. Det blir både jag och min bloggvärld lyckligare av. Återigen, Förlåt för att jag lagt upp din bild utan att länka till dig, det var verkligen helt ovetandes, jag hade precis sprungit ihop med fotografen som var så glad för bilderna och ville bara snabbt lägga upp något om dem för jag gillar verkligen Linums nya satsning. Lotta

  • admin

   Hej Lotta

   Tack för att du tagit dig tid att förklara.
   Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på din långa kommentar utan att vi rör ihop saker och ting ännu mer för jag håller verkligen inte med dig om allt som du skriver.
   Att googla bilder och lägga upp dem hej vilt i en blogg och anta att det är ok, utan att noga undersöka vems bilder det är osv är ju ett helt förkastligt tillvägagångssätt och inget som varken du, jag eller andra bloggare kan använda till vårt försvar.
   Är det dit hän bloggandet är på väg, är det riktigt trist och urholkat tycker jag.

   Ha en fin dag

   Anette

 • Inredningshjälpen: Last Christmas

  […] togs bort igår och idag fick jag en kommentar från Lotta Agaton som valde att publicera på ett annat ställe i bloggen än övriga kommentarer. Jag har inte krävt eller förväntat mig någon ursäkt, och nog blev det […]

 • Loo

  I skolan måste alla elever lära sig källkritik och källhänvisningar i varje kurs och varje år på gymnasiet. Det verkar vara så hetsigt ibland. Bloggare vill vara först att berätta osv att en del verkar glömma bort kärnan och vad som gör att man som läsare är trogen vissa bloggare och inte bara läser en blogg vid enstaka tillfälle. Precis som i inredning så är de flesta läsare mer intresserade av djup och långsiktighet än yta och snabba trender (läs inlägg i det hör fallet)

  Nä, jag är ledsen men fann Lotta Agatons blogg platt och utan djup, som att bläddra igenom annonssektionerna i inredningstidningar.
  Fortsätter läsa din blogg Anette, för att den är personlig och håller i längden!
  Loo

 • Pernilla

  Jag måste bara få säga att du är så himla duktig! Flitig på att blogga och verkligen superbra på ”omvärldsbevakning”. Tack för det du gör! 🙂

 • Louise

  Hej
  Erbjudande koden som du nämt hos ellos blir inte rätt. Det står att jag får 50% extra på reavaror.

  • admin

   Hej Louise!

   Tack för att du gjorde mig uppmärksam på detta, koden som gäller är 335403

   Använd den så funkar det!

   Kram

   Anette

 • Åsa

  Tack för inspiration i vardagen! Letar febrilt efter matta till vardagsrummet, såg ditt inlägg från 20 feb där du visade en matta som du sett på mässa i Cologne. Blev smått besatt, vad är det för matta och vet du var man kan köpa den?
  Tack!!
  Åsa

 • Louise

  Spana in in my garden b&b i Sollier på Mallorca. Mycket omtalat par som tidigare drev ett fint B&b i Mariefred.

 • Britt

  Hej! Vet du var jag kan köpa vasen Stem i mässing?

  Mvh Britt

 • karin

  Hej Anette,

  Träffade Hanna Wendelbo på mässan i London och hon sa att du gillade House of Hackney (som är helt fantastiskt) och jag vill genetligen bara säga att vi har deras sortiment. Både tyger och tapeter och en hel del prylar i butiken. Tapeterna och tygerna finns i webshopen.

  http://www.engelskatapetmagasinet.se/sv/trademarks/134/house-of-hackney

  Så vet du 🙂

  Passar på att önska dig en trevlig helg!

  Mvh Karin Lindberg
  Engelska Tapetmagasinet

Lämna en kommentar

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie