Julen hos Granit 2018

av | sep 25, 2018 | Jul

Idag går jag ännu en gång händelserna lite i förväg och ja, det är julen som knackar på ännu en gång för att göra sig påmind om at den snart är i antågande.
Skämt åsido, men förra julen tyckte jag att all drog igång pyntandet och allt det där kring julförberedelserna väldigt tidigt, och sen när julen väl var där så var den slut på fem sekunder…
Hur som helst, ännu är det ju ett tag kvar tills det är dags att börja ställa fram adventsljusstakarna, hänga upp stjärnorna, klä granen och dricka glögg men i väntan på detta så kikar vi på årets julinspiration signerad butikskedjan Granit.

Jag brukar ju visa julbilderna från Granit årligen, jag tycker att de är så himla fina och inspirerande med fokus på en ganska så traditionell jul med mycket naturliga inslag, ja inte så krimskramsigt utan fina naturmaterial och levande grönska, och så även i år.

Och som av en händelse så går julen 2018 hos Granit även i gyllengult/senapsgult, men nej det är ju knappast någon händelse eftersom just denna kulör är den mest frekvent förekommande just nu all over the place.. oavsett om man gillar denna eller inte.
Man undrar lite hur det gick till att just denna kulören blivit så het, det känns så otippat…

Ja, det blev ju ett riktigt digert bildsvep det här, ibland blir det ju så när det är så många fina pressbilder att välja mellan att man får beslutsångest och tillsist sitter man där med nästan alla bilderna trots att man tänkt välja endast de bästa.

Hoppas du gillade denna inspiration lika mycket som jag.

*Pressbilder Granit

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *