Nytt soffbord!

av | aug 28, 2018 | Affiliate, Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Betalt samarbete med Jotex*

Igår visade jag ju en liten teaser inför det nya soffbordets ankomst och som du ser ovan så är det nu på plats.
En gyllene historia av mässing som jag tycker är en perfekt kompis till det svarta bordet i järn från Svenskt Tenn.
Lite olika stilar på dessa båda förvisso men att mixa olika stilar till en egen personlig inredningsstil.
Bilderna tog jag i all hast när jag höll på och provade mig fram med lite olika saker så därav ser bilden olika ut rent stylingmässigt, testa det där själv hemma att prova Dig fram, ta ett steg tillbaka, ta en bild och sen blir ofta väldigt påtagligt om det känns rätt eller inte.
Så gör jag alltid.

From above!
Så fint att bordet har hantverksdetaljer och lite patina, tycker jag.
Bordet finns dessutom i två olika storlekar varav jag valde det minsta för att det skulle vara lite mindre än det svarta bordet som det står tillsamman med.

Urnan är flera år gammal och köpt på Svenskt Tenn, den piggiga burken med lock liknande finns HÄR dock inte i guld men det finns ju guldspraj om man vill fixa själv.

Också måste jag ju visa den nya stora handgjorda vasen/krukan av keramik som är hur fin som helst och med det hantverket och den fina kvaliteten som den har så är den grymt prisvärd.

Skulpturala föremål som denna är ju dessutom trendigt just nu så flera pluspoäng alltså, och vill du spana in mer i samma stil kolla HÄR
Det blir såklart fler bilder på bordet framöver men jag var så ivrig att visa Dig hur det blev, jag hoppas att du tycker om det precis som jag.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *