Hemnet-span på Grevgatan 70

av | aug 13, 2018 | Bostad, Okategoriserade, Veckans Hemnet-favorit

Idag vill jag visa ett nyutkommet objekt på Hemnet, och inte vilket som helst utan hemmet som tillhör design och konstsamlaren Fredrik Karlsson.
Ett hem inrett med fingertoppskänsla i minst detalj, och lite extra kul är det att man i hans blogg kan kika på hur lägenheten såg ut innan han renoverade den.
Vilken skillnad, wow, från alldaglig till superb!

Jag låter bilderna tala sitt eget språk, den minimalistiska stilen med fina designklassiker och noga utvalda konstverk (spana in skulpturen i hörnet av Eva Hild) både i form av tavlor och skulpturer blir ju tillsammans en helt magisk komposition.
Lägg sen till mörk fiskbensparkett, takrosetter och originaldörrar ett nytt tjusigt kök med inslag av marmor bla så har du Grevgatan 70 enligt snabbversionen.

Spana in köket som har utgång till balkongen, så himla fint!

Ja inte minst fåtöljen Clam Chair klädd i fårskinn designad Philip Arctander, lampan Alvar Alto’s Angel Wing och krusen/urnurna som är vintage från Höganäs bidrar ju till elegansen i detta kök, inte sant?

Det finns faktiskt ännu fler tjusiga bilder att spana in hos Behrer & Partners som saluför objektet, och mäklarbilderna har tagits av den duktiga fotografen Henrik Nero och stylingen tillskriver vi lägenhetsinnehavaren själv Fredrik Karlsson.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *