House Doctor A/W 2018

av | jul 31, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Första veckan i augusti är här, ja inte förrän imorgon är det ju den första augusti men nu märks det att det börjar dra ihop sig till att de flesta kommer tillbaka efter semesterledigheten och det börjar dyka upp lite fler pressmeddelanden med inredningsnyheter inför hösten 2018.
En sådan nyhet är höstkollektionen som kommer hos danska House Doctor, ett varumärke som jag vet att många av er som läser bloggen gillar.
Så, nu kikar vi helt enkelt på pressbilderna som visar kollektionen som går under namnet Do You have a moment?

Med denna ganska bohem chica kollektion vill House Doctor inspirera oss till att skapa värme och personligt inredda hem där vi kan umgås med nära och kära, skapa minnen och vår personligt inredda trygga borg.
Skandinaviskt, en gnutta industriellt och alltid med fokus på hemmets alla rum och dess detaljer, från stort till smått.
Ja, säga vad man vill om House Doctor’s sortiment som kanske inte bjuder på några större överraskningar från säsong till säsong och att det ibland dyker upp produkter som är snarlika designprodukter som redan lanserats av andra varumärken….men att bjuda på härlig inspiration det kan dem!

Det dukade bordet med allt vad som kommer med det får allt stort utrymme i House Doctor’s kollektioner och i år ser vi även att man hakat på trenden med produkter för hemma-bartendern som är en trend som syns lite överallt just nu.
Drinkvagnar, champangekylare, drinkmixers, glas för drinkar av olika slag, shakers osv

Det fanns såklart även ett gäng bilder som visade julen 2018 hos House Doctor, men med tanke på att vi fortfarande befinner oss mitt i högsommarvärmen så sparar jag dessa bilder till ett senare tillfälle.
Vill du kika vidare i den nya katalogen från  House Doctor så gör du det HÄR

*Pressbilder House Doctor

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *