Norrvikens Kust

av | jul 17, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag har jag och mitt lilla crew, ja Affe & August var också med, varit i Båstad eller rättare vid Norrviken som ligger mellan Båstad och Torekov.
Där växer nämligen fram ett helt nytt bostadsområde med 65 lyxiga bostäder som heter Norrvikens Kust fram i Westestates regi, och nu börjar en hel del bostäder bli klara för inflyttning, tennis- och padelbanorna är klara precis som det tillhörande klubbhuset för nyss nämnda sporter, den nya badbryggan som byggts precis framför bostadsområdet osv.
Ytterligare  bostäder väntas bli färdiga inom kort och lagom till nästa vår kommer den gemensamma poolen att vara klar, vilken lyx, ja inte bara havsnära med grym havsutsikt uns även tillgång till uppdämd pool.
Arkitekturen är dessutom signerad ingen mindre än Gert Wingårdh och husets träfasad smälter vackert in mellan bokskogen och Kattegatts strandremsa precis framför.

Anledningen till att vi var där var att Westestate i samarbete med Cosa home Stories har haft den goda smaken att inreda visningslägenheten den lyxigaste takvåningen med utemöbler från Ethimo som vi har agenturen för.
Och inte nog med det, det är även en hel del av dem som köpt bostäder som blivit förtjusta i möblerna när de sett dem på plats och valt att beställa egna möbler till deras balkonger eller terrasser.
Så himla kul, och idag var vi där för att hjälpa till med en stor beställning som kom från Italien igår och som behövde komma plats pronto.

Jag knäppte även en bild inomhus i ett av rummen inuti den fina takvåningen, och här ser vi en fin styling gjord av Cosa Home Stories från Kungsbacka med bland annat den fina modulsoffan Jord designad av Luca Nichetto för Fogia, mattan är från Layered, soffbordet från Fogia och taklampan från Pholc.

När vi kom till Båstad i förmiddags var det mulet och hur kvavt som helst, men när vi var färdiga med våra betsyr så kom solen på besök så vi tog vi ett härligt, svalkande dopp från bryggan och begav oss sen till Torekov och G.Swensons Krog för att äta en senare lunch.
Även hundarna fick sitta med haha, och uppförde sig exemplariskt, lagom tills maten kom in hade dock mitt batteri i mobilen dött, så det blev ingen bild på min Toast Skagen, tyvärr.
Jag tror att det blir en hel del fler besök hos Norrvikens Kust framöver och då ska jag ta med mig min riktiga kamera istället så blir det bättre bilder än mina mobilbilder i detta inlägget.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *