*inlägget innehåller annonslänkar*

Jisses vilken underbart sommar vi har, hot hot hot, och igår när jag badade i Skanör  var det helt vindstilla och nästan ljummet i vattnet.
Men, det finns ju ett talessätt som heter ”det onda med  goda…” och det finns många som tycker att värmen är jobbig och inte alls mår så vidare bra i rådande värmebölja, men det finns bra tips och tricks att ta till.
Några sådana har jag satt ihop i collageform här nedan, ja där hittar du tips för att hålla dig sval och välmående i sommarvärmen!

 

Mörkläggande gardiner håller solens strålar borta från hemmets alla rum och hjälper även till att skapa ro när det är svårt att somna in i den ljusa sommarnatten.

Bädda med svala sköna lakan av satin med elegant rand eller helt enfärgat (fler kulörer) med 20% rabatt

Bordsfläktar är hett på marknaden just nu, jag har nosat fram två olika HÄR och HÄR till bra pris och en bra golvfläkt finns HÄR

Skydda Dig under ett parasoll av bra kvalitet lite mer avancerad variant HÄR och vanligt parasoll med enkelt stativ HÄR på REA

Gör din egen glass i sommar, variationerna är oändliga om du har din egen glassmaskin

Drick mycket vatten och servera i muggar med sugrör, ta med din egen vattenflaska gör ditt eget bubbelvatten och smaksätt med frukter, bär eller grönsaker- nyttigt, miljövänligt och gott!

En snygg termos för kylda drycker är ett annat hett tips.
Denna klassiker just nu med 30% rabatt

Bada mycket och ha alltid en snygg baddräkt till hands!

Glöm inte att använda solskyddsfaktor och om olyckan är framme så använd svalkande After Sun med aloe vera.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *