Spana in Picky Living’s sommarnyheter

av | jun 16, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Picky Living’s produkter har jag ofta visat här hos mig och nu är det dags igen eftersom de har släppt lite nyheter som kommer nu under sommaren.
Semitransparenta metallnät i olika färger som skapar spännande luckkombinationer tillsammans med toppskivor i olika kalkstenar och marmor samt inte minst ett nytt möbelben som du ser längre ner i inlägget.

Luckorna kommer i 6st utvalda kulörer som går att kombinerat med 8st olika metallnät varav ett nät får en specialbehandling som tillsammans med vädrets hjälp får en naturlig, rostig look.
Vi ser även detaljer som infällda toppskivor och ben i lättrad, rå mässing gör din IKEA-möbel mer unik när du kan göra dessa egna, personliga val.

Vill man ha en mer klassisk stil på sin förvaring går det att få ramluckor utan metallnät eller i en mer modern variant med infrästa grepp med koppar, mässing eller mattsvarta inlägg.
Ja, det finns mycket att välja mellan med andra ord.

Picky Living har även ritat ett nytt universalt möbelben som heter Out Standing, vilket passar lika bra till Bestå-serien som till en säng, soffa eller annan förvaringsmöbel.
Benet består av 2st delar i lättrad, rå mässing eller svarteloxerad aluminium och monteras med en svartlackad stålbygel. Benets höjd är 20cm med bygeln eller 10cm utan bygeln.

*Pressbilder Picky Living

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *