Mono by Note Design Studio

av | jun 16, 2018 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit, Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag även passa på att visa dig ett fint nyproduktionsprojekt i Stockholm, nämligen Mono med sk compact living bostäder med hotellkänsla i regi av Glommen & Lindberg
Själva inredningsdesignen är gjord av välkända designstudion Note Design och man har gjort det hela i nära samarbete med Asplund med bla deras tjusiga kök, specialgjorda skåp/förvaringslösningar i badrummet och i sovrummet, och i köket ser vi ju deras prisbelönta bord PALAIS ROYAL designat av Anya Sebton and Eva Lilja Löwenhielm, bara det är ju en fröjd i sig att spana in!

Även om det är små bostäder som det rör sig om så finns funktionen där och all bekvämlighet som man kan tänka sig, materialvalen precis som kulörerna genomgående känns mycket välgenomtänkta och behagliga.
Själva inredningsstilen känns skandinaviskt enkel men utan att bli allt för ”för enkel” utan det finns massor av fina detaljer, kontraster och varierande material, strukturer och mönster som tillsamman blir en fin kombination.

Mono finns beläget på Södermalm i Stockholm och i byggnadens bottenplan kommer det snart även att öppnas en restaurang, vilket ju även det hjälper till att skapa hotellkänsla över det hela.
Vill du veta mer om Mono (som är helt slutsålt) kika in hos Glommen & Lindberg

*Pressbilder/ Fotograf Henrik Nero

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *