Ellos Home nu 20% rabatt på allt inkl möbler och varumärken

Idag vill jag i samarbete med Ellos Home tipsa Dig om deras kampanj där du just nu kan shoppa allt från Home-sortimentet med 20% rabatt! Rabatten gäller även för möbler  mattor och  utemöbler och även från varumärken i deras sortiment när du anger rabattkoden rabattkoden 375716 och gäller tom 2018-05-21 och max en gång per kund.

Ett superbra erbjudande för dig som funderar på tex en ny soffa till vardagsrummet, en ny mjuk skön matta eller kanske nya möbler till terrassen .

Tycker soffan här ovan är så fin!

Samtliga soffor med 20% rabatt hittar du HÄR och samma sak när det gäller mattor HÄR

De fina bistrostolarna av trä och rottingklädd sits är fina som matstolar och finns i tre olika utförande som du kan kika närmare på HÄR

Tevagn, serveringsvagn, extra förvaring i köket, badrummet eller varstans i hemmet där det behövs smart förvaring, ja denna variant av hylla går ju lätt att bara rulla iväg med vid behov.

Det här lilla bordet är så himla fint tycker jag och användbart till mycket.
Att använda som ett litet soffbord, sidobord, lampbord eller varför inte som sängbord?

Och ännu en stolsfavorit, i svart trä och dito rotting men finns även i trendigt ljust naturträ om man hellre gillar den ljusa skandinaviska stilen.

Härliga sommartextilier till hela hemmet och gardinlängder som håller solens strålar schack i eller kanske mörklägger helt om man är i behov av det.Mina favoriter är dessa som är en mörkläggande variant , de här härliga sammetslängderna samt dessa extra lyxiga i hotellrumsstil och av hög kvalitet.

Mitt bästa tips när det gäller gardiner är att tänka mycket tyg, snåla inte utan ta i rejält. Gärna långa längder från tak till golv och låt gärna gardinskenan gå en bit utanför fönstret så att gardinen även täcker en bit av väggen, på så sätt breddar du även ett mindre fönster och om du vill kan du dra gardinen helt ifrån fönstret så att mycket ljus kommer in.
Ungefär samma tänk gäller när vi kommer till mattor till hemmets alla rum, ju större desto bättre och inga små ”frimärksmattor” som ser pluttiga ut.
Alla möbler ska få plats på mattan, tex under en matgrupp ska hela bordet få plats med råge, samt att stolarna ska vara på mattan även då de dras ut.

Dagbädden Aruba har jag redan visat flera gånger, och till denna passar ju en dyna av franskt tvättat lin eller sidensammet perfekt.
I bild ser vi även golvpuffar av jute och mattor som jag visar lite längre ner.

Ovan i bild ser vi den runda sittpuffen HÄR jutepuff HÄR samt stor korg av rotting HÄR

 

Ett härligt utekök i flera delar som du hittar HÄR

Fin jutematta med långa fransar (två storlekar) eller en jutematta med grövre struktur och utan franskant,
jutemattan med svarta breda ränder och samma matta fast med grön ränder HÄR.

Hur fin är inte denna rottingsoffan?

…eller dagbarnen ovan i bild för delen, och denna hittar du HÄR och kan kombineras med en fin dyna av linne

Sist ut har vi den här fina bänken , att använda som ovan i bild som en extra sittbänk i tex hallen, men även tänkt som sittplatser vid matbordet som ingår i samma serie och även bordet i samma stil är nedsatt med 20% och finns HÄR.

*Villkor (375716): Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor, tapeter, möbler och inomhusbelysning på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2018-05-21. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, DBKD, Gant Home, Tolix, Bargi, Brafab, Sandberg Wallpaper, Lexington och Marimekko är undantaget rabatten. Fri frakt gäller för normalpaket max 20 kg (värde 49,90) vid nybeställning över 499,- (efter avdragen rabatt) på Ellos. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt slutförsäljning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *