Baddagar på Marriott Hua Hin

av | maj 16, 2018 | Annons, Resor, Sponsrat inlägg/reklam

*Sponsrat inlägg i samarbete med Marriott Hua Hin*

Tidigt i morse landade på Arlanda efter en resa som gick riktigt bra trots alla om och men.
Totalt reste vi ca 19 h från Hua Hin till Stockholm, men flygpersonalen på Qatar var riktigt hjälpsamma, och på första flygningen till Doha som var ett helt nytt gigantiskt plan med två våningar så var det så gott om plats att vi fick sitta ensamma i en avdelning av planet som var blockerat för sittplatsbokning eftersom planet var långt ifrån fullsatt.
Nästan som privat jet hahaha, men skönt för min man som inte kände sig helt kry.
Härligt att mötas av sommarvärme även här hemma, även om det är långt ifrån lika hett som i Thailand, mera krispigt på något sätt.

Hemma men fortfarande kvar i sinnet på stranden här ovan och där nästan direkt på stranden ligger Marriott Hua Hin   där vi spenderade andra perioden av semester, den först delen bodde vi som sagt på Hyatt/The Barai som ligger ett stenkast (om man kastar långt) längre bort.

Så här bodde vi ett ett jättefint Deluxe Rum   med direkt utgång till poolen som man sen kunde simma runt nästan hela hotellanläggningen i.
Modernt, funktionellt, jättebra service med städning som var toppen, nya lakan varje dag osv.

En liten del av swimout-poolen som hade jaccuzz-inslag osv där man kunde sitta och bubbla i solen eller också simma runt ett par varv runt resorten om man kunde för det.

Mot hotellfrukosten!

Frukosten, en gigantisk sådan med olika stationer i restaurangen Amber och även med mat som

tillagades efter eget önskemål.

Banana Smoothie, färsk frukt och yoghurt som en start och efter det åt jag antingen omelett med krabba eller stekt ris med grönsaker och ägg, så himla gott!

Hotellet har flera olika stora fina poolområden och det var aldrig stökigt eller fullt vid något tillfälle utan alltid gott om plats och väldigt avkopplande.
Bilden här nederst är poolområdet som endast var till för vuxna och där var det ännu lugnare förstås.

En fin vistelse på alla sätt och vis fick vi på Marriott Hua Hin även om den fick ett lite snöpligt slut som du säkert vet.
Men men, ibland är olyckan framme, det får man nästan ha med i beräkningen när man reser till Asien och liknande resmål känner jag, vi har dessutom haft turen att klara oss från magsjuka vid alla tidigare resor så procentuellt utslaget på alla resor så är det inget att bry sig om.
Ovan i bild ser vi huvudbyggnaden där receptionen och en massa hotellrum finns, och hur härlig är inte den lummiga trädgården?

Härligt där som sagt men ändå skönt på något sätt att vara hemma igen!

Kram!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *