The Barai SPA & Pool

av | maj 9, 2018 | Annons, Resor, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i samarbete med Hyatt Regency/The Barai SPA

Som jag nämt tidigare så har The Barai ett prisbelönt SPA som är ett av de mest speciella och fina SPA-anläggningar som jag någonsin har upplevt.
En sån himla vacker och rofylld plats med total avkoppling, superhärliga behandlingar och service av världsklass.
Bor man på The Barai som är vuxenavdelningen med 10 sviter som är en separat del av Hyatt Regency Hua Hin, så ingår det dessutom en timmes massage/person dagligen under vistelsen.
Helt underbart!

I anslutning till själva SPA-avdelningen finns även saltvattenpoolen som är ett tyst område förutom på morgnarna då det är Yoga där, vilket även det ingår  priset när man bor här.
Tyvärr har jag inte varit tillräckligt morgonpigg för att kunna delta, viket är lite synd för jag älskar ju Yoga.

På väg genom utomhus labyrinten som tar en från poolen till omklädnings- och behandlingsrummen, färgstarkt och lite åt det marockanska hållet rent stilmässigt.
Jag har verkligen älskat varje minut här och njutit med alla sinnen sedan vi kom för drygt en vecka sedan.

Det finns mängder av olika behandlingar att välja mellan och vi har njutit av både Thai-massage, Aromatherapy och Swedish Massage sedan vi kom hit, så nu är vi genomskådade från topp till tå kan man lugnt säga.
Känslan av total avkoppling efter en timmes massage är ju svårslagen, och dessutom är ju ofta de flesta SPA i Asien något helt annat än SPA i Sverige och i Europa.
Har man upplevt båda så vet man vilken enorm skillnad det kan vara, ja hela upplevelsen med utformningen, att det ofta är i otroligt vackra miljöer och svårslagna utsikter gör ju sitt till det hela.

Från saltvatten-poolen  som ligger omsluten av höga murar, vackra träd och magiskt fågelkvitter, har man den privata avdelningen med solsängar, beach-bar osv som ligger direkt vid en stora stranden som löper längs Hua Hin, en strand med väldigt kristallklart långgrunt vatten som är perfekt om man har små barn.

Ha en riktigt fin dag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *