Gårdagens outfit och härliga lunch

av | apr 17, 2018 | iSaloni Milan 2018, Mässor

Vi har bytt hotell, så vi vaknade upp till denna vy och det var helt fantastiskt att upptäcka hur varmt och skönt det var när vi väl kom ut på stan. Jag älskar Milano och borde åka dit mer ofta och inte enbart för designveckan med stressiga dagar och pressat tidsschema att hålla.

Gårdsgens outfit var gräddvit, så himla svårt med vita byxor haha, snyggt men så lätta att smutsa ner      om man inte är på sin vakt. Till det bar jag en mönstrad blus, väska från Dior  och ett par svarta gåvänliga ballerinaskor, och alla kläder från Zara, blusen dock från förra året.

Borta vid Corso Como ligger ett av våra stamställen bär det gäller mat, Fabrica, en rustik italiensk restaurang med supergod mat och betydligt billigare än mitt i smeten vid Duomo’n osv. Pizzorna är av världsklass, pasta, sallader och även  kötträtter som Veal Milanese mm.

Vi satt ute på den lilla bakgården som är riktigt mysig när vädret är fint. Jag åt deras tonfisksallad medan min man åt deras godaste pizza som heter La Culatello, eller rättare sagt så beställde han pizzan men delade sen snällt med sig även till mig, haha.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *