Gårdagens tur inom Granit

av | apr 12, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej torsdag i en ganska så stressig vecka, eftersom det är mycket som ska hinnas med innan med innan vi åker till Milano.
Det hör ju inte direkt till vanligheterna att jag bloggar om mina dagar via bilder tagna med mobilen, men en liten sån glimt tänkte jag bjuda på idag i brist på annat
Bilder som jag tog när jag gjorde en snabbtur på Väla i Helsingborg och bl.a. kikade in hos Granit.

Jag har personligen inte hittat så mycket som jag gillat tidigare hos Granit, men tycker att de senaste åren har sortimentet utvecklats på ett fantastiskt sätt, och även deras sätt att inspirera via hemsidan och i butikerna.
Massor med naturmaterial och deras utomhuskollektion med rottingmöbler, hängstolar osv är verkligen jättefina.
Granit finns ju på väldigt många ställen men du vet väl att du även kan beställa on-line, pefekt inte minst om man ska köpa lite tyngre grejor som möbler osv.

Men kolla här,  en sån här fin rottingpall vill man ju ha!

Funkar som ett litet sidebord osv och så himla fint för under 1000-lappen.

Våfflade textilier, fina risfat av bambu som man traditionellt använder i Asien för att rengöra riset efter skörd, att använd som fat eller bara som inredningsdetaljer.

Fina grejor till köket, älskar deras nya knubbig porslinsserie som fick följa med hem till mig och det finns massor med fina skärbrädor i alla möjliga storlekar.
Deras porslin hittar du HÄR

Zinkspannarna är en annan favorit, jag vill ha sådan på balkongen i sommar, och har man barn är det ju givet med ett Tippi-tält som kan placeras i trädgården nu i sommar och eller i under resten av året.
Vad som fick följa med hem till mig får jag visa i ett annat inlägg, det kommer lite senare här i bloggen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *