Rustik Minimalism med Nordiska Kök

av | mar 27, 2018 | Bloggkärlek, Trendspanat

Jag har ju vid flera tillfällen de senaste månaderna påpekat att det kommer mycket mörka träslag framöver både när det gäller möbler, inredningsdetaljer och bevisligen går samma trend igen när det gäller våra kök och badrum.
Köken från Nordiska Kök har jag bloggat vid några tillfällen tidigare, och nu är det dags igen eftersom de nyligen lanserat ett kök med nyss nämnda träutförande, nämligen mörkbetsad ek och med stilen ”Rustik Minimalism” enligt deras egen beskrivning.

Här ser vi dessutom att den vita marmorn har bytts ut mot ljus terrazzo, och ja även detta kan ses som ett tecken i tiden när det gäller rådande inredningstrender.
Stylingen i inspirationsbilderna ovan är ännu en gång ett samarbete med den otroligt kreativa stylistduon Sundling & Kickén som använt sig av bla Japanskt hantverk från Omakasa i trä, keramik och metall men även närproducerad keramik från Västergården, samt konsten som är gjord av Anette Hallbäck.

*Pressbilder Nordiska Kök
Styling Sundling &Kickén
Fotograf Osman Tahir

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Nordic Archipelago

    […] Hej onsdag, har du det bra i värmen? Ja, nu är det verkligen så varmt att hjärnan känns som den ligger inpackad i deg hahaha, och det enda man kan fokusera på är att bada och hålla sig sval man bara kan. Att blogga och komma på intressanta saker att berätta om känns lite motigt så här i värmeböljan, men idag mäktar jag iallafall med att dela med mig av fin köksinspiration som ännu en gång är signerad Nordiska Kök. Deras fina kök (läs drömkök) har jag ju visat flera gånger tidigar här hos mig men detta mörkbetsade ekkök med ny styling tål att visas igen. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *