Reseblogg, jo men visst!

av | mar 11, 2018 | Resor

IMG_9312

Och apropå mitt förra inlägg så har ju tankarna som du förstår mest kretsat kring paradisstränder, reseletande, hotellsuktande osv och pga detta har jag absolut inte fått gjort det som egentligen stod på min ”att göra lista idag”.
Men vad gör det, det kommer ju fler dagar och söndagen är ju egentligen en dag för att slappa och ta det lugnt så jag borde inte ha dåligt samvete, eller?

Bilderna ovan är från en av våra resor till Maldiverna…ett remål som känns nästan overkligt att in om man älskar total avskildhet från omvärldens sus och dus, total avkoppling, bländande vackra omgivningar och vatten så långt ögat når.

Bilderna här ovan är från vår resa till Bali under 2017, ett resmål som jag riktigt göra vill återvända till snart igen.
Fler bilder från Bali hittar du HÄR och även HÄR, en del av mina samlade reseminnen HÄR, kategorin resor HÄR och samlade designhotell hittas HÄR.
Drömmen vore om man fick driva en renodlad reseblogg och inte göra annat än resa runt och besöka den ena fantastiska platsen efter den andra, kolla tex in den helt fantastiska tjejen Pilot Madeleine som jag följer via Instagram …..helt amazing!

Kram

1 kommentar

  1. Cilla

    Åh det är min dröm också! Skull mer än gärna läsa din blogg om det blev en reseblogg! Fast jag gillar den nu med 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *