Pop Up Shop på Stockholm Furniture Fair 2018

av | feb 10, 2018 | Inredning & Inspiration, Mässor, Stockholm Design Week 2018

Idag fortsätter jag min lilla rapportering från årets upplaga av Stockholm Furniture Fair med att visa den Pop Up Shop som fanns på plats.
Eller förlåt, den finns ju kvar även idag under ”allmänhetens dag” då mässan är öppen även för dem som inte räknas som fackfolk.
En butik där man kan köpa mig sig något fint direkt från mässan, och jag personligen inspirerades mer av det jag såg där, själva sammansättningen och trendvibbarna som jag helt saknade i trendutställningen som jag bloggade om igår infann sig där.
I shopen som gjorts i samarbete med Ume Interior som drivs av Lisa Karlsson och Soraya Forsberg, fann man ett litet väl sammansatt sortiment med några av utställarnas produkter, kanske främst sådant som inte funnits överallt i svenska butiker sedan tidigare.

Speglarna i bild med tydlig hantverkskänsla och vintagelook kommer från BYN Collective, och finns även hos Perspective Studio i Stockholm där du ser bättre bilder på speglarna som heter Log Mirror.

Fina doftljus med behållare av keramik med bla doft av fikon.

Är du sugen på att åka ut till mässan och kika runt idag så är det öppet fram till kl 17.00, och även shopen är som sagt öppen då och finns i anslutning till GreenHouse längst ned i C-hallen.
En plats att om inte annat vila ögonen från den färgexplosion som donerat för övrigt vid årets mässa, men mer om detta när jag kommer tillbak med mitt svep med favoriter och tendenser.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *