Möbler med 30% rabatt hos Ellos Home

Idag vill jag i samarbete med Ellos Home tipsa Dig om deras kampanj på utvalda möbler i deras sortiment som just nu är nedsatta med hela 30% rabatt .
Jag scrollade igenom utbudet snabbt och kunde konstatera att flea av mina personliga favoriter finns med, kolla här nedan så får du se vilka möbler jag gillar lite extra!
Passa på att slå till, rabatten gäller tom den 12/2.

*Länkarna nedan är annonslänkar*

De fina bistrostolarna av trä och rottingklädd sits är fina som matstolar och finns i tre olika utförande som du kan kika närmare på HÄR

Tevagn, serveringsvagn, extra förvaring i köket, badrummet eller varstans i hemmet där det behövs smart förvaring, ja denna variant av hylla går ju lätt att bara rulla iväg med vid behov.

Och ännu en stolsfavorit, i svart trä och dito rotting men finns även i trendigt ljust naturträ om man hellre gillar den ljusa skandinaviska stilen.

Det finaste vitrinskåpet i Ellos Home’s sortiment om du frågar mig, gillar att det är både dold och synlig förvaring i ett och samma skåp.

Ett litet sidebord med svart underrede och marmorskiva, och detta lilla bord finns även med mässingsstomme samt även med grönmarmortopp, samtliga hittar du HÄR

Sist ut har vi den här fina bänken , att använda som ovan i bild som en extra sittbänk i tex hallen, men även tänkt som sittplatser vid matbordet som ingår i samma serie och även bordet är nedsatt med 30% och finns HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *