Layered Eclectic på Stockholms Auktionsverk

av | feb 7, 2018 | Mässor, Stockholm Design Week 2018, Veckans Inredningsnyheter

Idag var jag inbjuden till en presslunch för att få kika först av alla på  Layered’s nya kollektion Eclectic Collection   som jag berättade om här i bloggen för inte så länge sedan.

Kollektionen innehåller både möbler och mattor där gammalt och nytt möts och bildar det eclectiska uttrycket som ju bari på frammarsch sedan ett stag tillbaka.
Presslunchen hölls hos Stockholms Auktionsverk där Layered just nu har en Pop Up Butik där den nya kollektionen presenteras tillsammans med antikviteter från deras online-auktion:
Ett härligt, maximalistiskt möte mellan gammalt och nytt!

Ute var det fullt snöfall och iskallt men inne hos Layered och Stockholms Auktionsverk bjöds vi på färgprakt, vårkänslor och en härlig lunch.

Här har vi Malin Glemme som driver Layered tillsammans med Mette som tillsammans med sin man äger och driver både Lauritz och Stockholms Auktionsverk.

I bild ser vi även modeprofilen Linn Eklund som även hon är känd för sin maximalistiska stil där much is more är devisen som gäller, och hon har varit modell när de nya pressbilderns för kollektionen har tagits.

Tre otroligt inspirerande och färgstarka kvinnor, och just drivande kvinnliga förebilder som företagsledare, inspiratörer, designers och stylister mfl i branschen är något som fascinerar och imponerar STORT på mig just nu, men jag återkommer med mer om detta i ett senare inlägg.

Som du ser är tigern och tigermönster ett återkommande tema både på mattor och textilier, riktigt häftigt, mattan här ovan är ju så fin.

Så vill jag även passa på att tipsa dig som är i Stockholm i helgen om att utställningen på Stockholms Auktionsverk är öppen för allmänheten fre-sön, så missa inte den upplevelsen!

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Layered Outlines

    […] i bloggen så snart det har dykt upp något nytt i deras sortiment, senast det begav sig var ju i Stockholm och nu är det dags för en en liten nyhet igen. Nämligen den nya viskosmattan Outlines med […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Layered lanserar marockansk-inspirerad kollektion

    […] nytt från Layered som jag ofta visat nyheterna från här hos mig, och inte minst senast under Stockholms Design Week 2018, är åter aktuella med en ny fin kollektion med marockansk-inspirerade mattor, ja som de populära […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *