Prep for Stockholm Design Week 2018

av | feb 5, 2018 | Mässor, Stockholm Design Week 2018

Idag drar Stockholm Design Week igång med dunder och brak, årets mest buzy buzy week för den svenska inredningsbranschen och massor med hitresta internationella utställare och besökare.
Stockholm Design Week + Furniture Fair har högt anseende och intresserar många, säkert mycket tack vare att vi har så duktiga designers och producenter av designmöbler och dito inredningsdetaljer, belysning os, vilket är otroligt roligt så klart.
Tidigare var det ju mest dansk design som omnämndes när det gällde skandinavisk design, men nu vill jag påstå att Sverige minst sagt ligger hack häl.

(*Produkter utvalda/köpta av mig men presenteras med annonslänkar)

 Handskar av 100% läder med fin volangkant

Plisserad långkofta

Väska ett budget kap för ovanlighetens skull

Örhänge med svarta tofsar

 

Godaste alkoholfria champagnen från Richard Juhlin är min melodi, alkohol i kombination med den här stressiga veckan funkar INTE för min del,alkoholfritt och vatten i massor gäller!

Inbjudningarna har verkligen hopat sig (i vanlig ordning) och man önskar nästan att man hade magiska krafter så att man antingen kunde klona sig själv för att kunna vara på mer än ett ställe samtidigt alternativt hade någon form av dunderelixir så man kunde vara vaken 24 h non stop under hela veckan  och slapp trötta ömma fötter.

Ikväll är det dags för Elle Decoration Swedish Design Award 2018 som går av stapeln på Petter Stordalens lyxhotell At Six.
Där kommer fantastisk design att premieras i flera olika kategorier också kommer sållar även Årets inredningsbloggare 2018 att få ta emot sitt pris.
Jag är ganska så säker (typ 99%) på vem årets bloggvinnare är , men jag återkommer med alla pristagarna i ett senare inlägg.

Ha en fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *