Att gräma sig en smula

av | jan 23, 2018 | Inredningshjälpen tipsar!

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Du vet säkert hur det kan vara med REA-klipp ibland, man tycker att man har gjort ett fasligt bra köp och hunnit norpa ett ex av något som man verkligen vill ha och till nedsatt pris.
Och att sen någon vecka senare upptäcka att samma sak har blitt ännu billigare, ja då kan man väl få gräma sig en smula.
Jag gör det idag.

Min nya grå vinterkappa köpte jag när den var nedsatt med 30% och nu idag såg jag att den är nedsatt med ytterligare 15% rabatt HÄR.

Ett tips till dig som vill slå till på en en snygg jacka eller kappa som känns lätt att bära men ändå är vindtät, varm och skön.
Det finns inget värre än tunga otympliga vinterjackor, tycker jag.

Också min nya fina väska som jag visade i Stockholm och beskrev som den perfekta kameravväskan eftersom den väger lite och går att bära på axeln när man strosar runt på mässor etc.
Jag köpte min till fullpris men nu är den nedsatt med hela 30% rabatt HÄR och finns även i en svart variant till samma pris.
Även de superslimma jeansen med extra hög midja och superskön stretch (tänk dig ett par strumpbyxor som är sköna) är nedsatta med 30% rabatt och den kabelstickade v-ringade tröjan som jag bär under kavajen är nedsatt med samma rabatt.
Liknande skjorta som min finns HÄR.

Och om du är sugen på toppenbra REA-shopping med produkter från By Malene Birger, Ralph Lauren, Filippa K, Gianni, Tiger of Sweden, Stylein mfl så får du idag onsdag 24/1 ytterligare 15% rabatt med koden NOW15, in och kika HÄR på allt fint som finns!

Och när jag ändå är igång och REA-tipsar så måste du kolla in de här superfina träningskläderna som just nu kan köpas för halva priset!
Jag har bland annat köpt de här sköna tightsen .

1 kommentar

  1. Sofia

    Smart <3 Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (besök gärna min blogg för stil och inredning https://sofiacm.com
    )

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *