Helgen på Hotel Diplomat

av | jan 22, 2018 | Hotelldesign

Hej måndag och tusen tack för en riktigt härlig helg!

Ja, efter en riktigt hektisk vecka med två mässor på agendan och mer därtill var det skönt att stanna kvar och njuta en smula av Stockholm och härliga Hotel Diplomat utan några förpliktelser.
Unnade mig sovmorgon, härliga promenader i ett vintrigt och soligt Stockholm, lite shopping, en lyxig skaldjurslunch på Lisa Elmqvist, och middag både på ganska nya TAKO och desto mer klassiska Riche.

En helt ljuvlig ranunkel bukett på rummet och krispigt vinterväder (vackert men isande kallt) utanför fönstret, vad mer kan man begära?

Så himla vacker och härlig huvudstad vi har!
Vi är ju ganska så ofta i staden för olika möten, mässor, event osv men jag skulle önska att vi kunde bo där, det vore ju rena drömmen tycker jag.
Nu bär det ju snart dit igen för en hel vecka med Stockholm Design Week och Furniture Fair, Elle Decoration Award 2018 etc etc, men drömma får man ju.

Hotel Diplomat är ju ett favorithotell som jag har omnämnt många gånger, inget spons eller så, utan för att jag varmt rekommenderar det till Dig som ska boka en härlig hotellvistelse i Stockholm, som har det där lilla extra.
Och nu är vi hemma igen, hemma hos det finaste vi har, ja jag pratar om Affe & August såklart, och nu blir det bara mys för hela slanten!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *