Att summera en hektisk vecka

av | jan 21, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Söndag och vi är kvar i Stockholm och njuter av helgen och vilar upp oss en smula innan vi kör hemmät igen för att hämta killarna som vi längtar riktigt mycket efter nu.
och jag tänkte att det kunde vara behövligt att summera en hektiskt vecka som den som nyss passerat…

Ja förra söndagen lämnade vi hemmets lugna vrå, hundarna inkvarterades på deras kollo också begav vi oss till Stockholm och checkade in på …..

….härliga Hotel Diplomat , en favorit i repris skulle man kunna säga för här har vi bott vid många tillfällen sedan vi träffades för 9 år sedan.

Passade på att visa en ny mattkollektion från GAN , en sneak peek från Carl Hansen & Son och den fina SS18 kollektionen från &tradition.

Pressbilderna från String SS18 som är fotograferade i Villa Frösakull och stylade av Lotta Agaton har också fått visa upp sig, och här ser vi en av de hetaste trenderna just nu- chokladbruna träslag som tex rökt teak som Pocket String nu lanseras i.

Och även nyheterna från danska Louise Roe med bland annat mattorna här ovan.

Också vill nyheterna från FermLiving visa upp sig och i deras SS18 kollektion hittar vi bla den nya fina serien BAU

Sen flög vi till Köln för IMM Cologne och där var både vädret och min outfit all in grey!

Min vinterkappa finns HÄR och är ett REA-kap precis som kavajen och den rutiga halsduken av ull som blev en perfect match!

I Köln checkade vi in på ett annat favorithotell, ja det var tredje gången gillt som vi bodde på fina designhotellet The Qvest som tidigare var ett kloster.

Senaste nytt från By Lassen dök upp både på mässan och via pressmeddelande i min överbelastade mailbox.
Hela nyhetssvepet hittar du HÄR

Och ny fin belysning från Le Klint som firar 75-år under 2018

Också avverkade jag IMM Cologne som är en gigantisk mässa som fick köras i ett rasande tempo eftersom vi bara hade ca 2 dagar där till förfogande.
Bland svenska utställare hittar vi tex String och Design House Stockholm, ganska många danska designföretag och hela min rapport därifrån hittar du HÄR

Tillbaka i Stockholm igen på torsdagen och checkade in på Diplomat igen och passade på att visa upp mina nya favoritväska från Ralph Lauren
En riktigt fin och användbara Tote som visserligen inte var på REA men som hade ett väldigt bra pris iallafall.

Hela torsdagen spenderade jag ute på Stockholmsmässan där Formex SS18 just gått av stapeln, och är du nyfiken på att läsa vad jag tyckte om den så hittar dumin Formex-rapport HÄR.
Mina jeans med superhög midja och mycket skön stretch kommer från Tiger of Sweden och kan verkligen rekommenderas, så pass att jag funderar på att slå till på ett par i svart också.

Ja det var som sagt en väldigt intensiv vecka, och nu känner jag att jag är så trött att ögonen nästan går i kors, hahaha.

Nu gäller den att ladda om batterierna för snart är det dags för Stockholm Design Week+ Furniture Fair, pressvisningar och event i en hel vecka, och direkt efter det flyger jag till Frankfurt för att besöka mässan Ambiente.

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *