By Lassen SS18

av | jan 19, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Ett annat danskt designföretag som fanns på plats på IMM Cologne 2018 var By Lassen som visade upp deras SS18 kollektion.
By Lassen brukar ju pytsa ut deras kommande nyheter lite pö om pö och jag har därför redan visat en del av deras nyheter reden som tex nya stolen Lassen Chair som blir en perfect match till deras matbord som lanserade för något år sedan, Saxe limited edition i grönländskt sälskinn och även nya vasen Kubus Lolo.
Men, här kommer ett bildsvep med nya tjusiga bilder där vi ser lite fler nyheter och om du undrar över location för pressbilderna så är dessa tagna på Rudolph Tegner Museumet.

Nya Lassen Chair tillsammans med bordet Conekt som lanserades 2017.

Vasen Conekt Leave uppdateras med kulören Pebble.

Soffan Mingle design Flemming Lassen år 1935 och som realiserades för en tid sedan kommer nu i en exklusiv version klädd i fårskinn.
Soffan går även att få klädd i vackra sammetstextilier, fattas bara annat nu när vi ser just sammet överallt.

Gråblå toner går som den röda tråden genom hela kollektionen, här ser vi kuddarna Flow och plädarna Mesch i dessa kulörer.

Som accessoar till matrummet eller vardagsrummet lanserar By Lassen en helt ny produktlinje med art prints som heter Silhouette signerade  Sine Jensen som är en dansk up coming illustratör.

Nya Kubus Lolo en ny och lite annorlunda variant av deras ikoniska Kubus Bowl, skulle man kunna säga.
Lolo har formgivits av Mogens Lassen’s barnbarn, Søren Lassen som ett komplement till den klassiska och oerhört omtyckta Kubus-ljusstaken omsåg dagens ljus redan på 60-talet.

Fram Tray, en bricka med många användningsområden

Förvaringsserien Frame lanseras i vitpigmenterad ask.

Sist ut i detta ganska digra bildsvep ser vi My Own Chair som får en helt ny siluett tack vara ett helt monokromt utförande , klädd i textilen Colline.

*Pressbilder By Lassen

 

 

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Att summera en hektisk vecka

    […] Senaste nytt från By Lassen dök upp både på mässan och via pressmeddelande i min överbelastade mailbox. Hela nyhetssvepet hittar du HÄR […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Lassen Chair Update AW/2018

    […] i år lanserade det danska designvarumärket By Lassen The Lassen Chair, en stol vars design man funnit i gömmorna från tiden då Flemming Lassen var verksam. Stolen […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *