The Qvest – tredje gången gillt

av | jan 18, 2018 | Hotelldesign, Veckans Inredningsnyheter

Under vår blixtvisit som blev rekordkort denna gången i Köln för inredningsmässan IMM Cologne 2018, bodde vi ännu en gång på helt underbara designhotellet The Qvest, och det var minsann tredje gången gillt!
Hotellet som endast har ett 20-tal rum och sviter är inrymt i ett gammalt kloster och inrett med så mycket fina designmöbler och inredningsdetaljer att  man känner sig som i designhimmeln!

Här ser du Bar Rossi som är The Qvest’s frukostmatsal på morgonen och en bar med smårätter på kvällen.

Frukosten är helt fantastisk, lugnt och skönt och inte överdådigt men det som serveras müsli och yoghurt, fruktsallad, perfekt kokta ägg, nybakat bröd i många sorter, croissanter med marmelad och ett våningsfat med ost och chark som serveras vid bordet.

Det är ju inte varje dag man har designlampan  Grashopper inplanterad i skallen, tackar fotografen för detta haha…

Så vackra fönster, väldigt sköna sängar och fluffiga täcken.

Och här är den lilla kyrkan som ligger i mittemot det gamla klostret som nu är The Qvest, en undangömd oas i Köln som jag är så glad att jag upptäckte för några år sedan.
Tidigt i morse (hej och hå kl 05.00) checkade vi ut och begav oss till flygplatsen för att ta oss tillbaka till Stockholm, och sen raka vägen till Stockholmsmässan och Formex.
Där var vi sen hela dagen och spanade in trendutställningarna, hejade på känt folk & vänner i branschen, och detta kan du kika på via min instastory där du hittar massor av klipp.

Jag återkommer med bildsvep dels från IMM Cologne och dels från Formex men först måste jag pusta ut en smula.

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Att summera en hektisk vecka

    […] checkade vi in på ett annat favorithotell, ja det var tredje gången gillt som vi bodde på fina designhotellet The Qvest som tidigare var ett […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *