Inredningshjälpen nominerad till Årets Inredningsbloggare 2018!

av | dec 1, 2017 | Livet

 

HAPPY FRIDAY!!

Ja, det kan man nog lugnt påstå eftersom det idag blev officiellt vilka tio inredningsbloggar som är nominerade till Årets Inredningsbloggare 2018 vid Elle Decoration Swedish Design Award.
Jag är en av finalisterna och jag är så himla glad och ödmjukt förbluffad över att få ta  plats i denna skara av otroligt duktiga bloggare som jag både ser upp till och inspireras av på många olika sätt, och som jag dessutom kan räkna som mina bloggvänner.
Nästan så att det är svårt att ta in, och jag vill såklart passa på att tacka så hemskt mycket och skicka varma kramar till alla er fina följare här i bloggen  som har röstat på mig.

TUSEN TACK! Ni är alla en stor del av bloggen!

 

Vill du veta mer om alla finalisterna så kika HÄR och där har du även chans att rösta på din favorit att ta hem titeln Årets Inredningsbloggare 2018, som delas ut vid Elle Decoration Swedish Design Award under Stockholm Design Week.
Ja, självklart blir jag ju glad om Du vill rösta på mig!

Genom att rösta har Du också möjlighet att vinna två biljetter till Elle Decoration Award-galan, en festkväll där alla designpriserna delas ut med mycket tjo och tjim.

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningshjälpen – Best of 2017

    […] Ni är en stor del av bloggen och det är tack vare er som Inredningshjälpen blivit nominerad till Årets Inredningsbloggare 2018, vilken grej alltså, så himla glad för detta magiskt fina kvitto på nedlagt arbete med bloggen. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *