Blossa 2017- Old Delhi

av | sep 19, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Varje år väntar alla glöggentusiaster med spänning på att årets glögg hos Blossa ska avslöjas, och nu är vi äntligen där, idag avslöjades Blossa 2017 Old Delhi!
Som du kanske minns var förra årets smak Kråkbär och dessförinnan var det tesmaken Earl Grey som inspirerats och nu i år är det Indien och dess kryddor som stått för inspirationen till årets smak.

Själva flaskan, en gyllengul skapelse är inspirerad av traditionell indisk
 skyltmålning, en hantverkstradition där man dekorerar lastbilar, marknadsstånd och byggnader med handmålade mönster, symboler och budskap och bakom designen står Scandinavian Design Group.
Och själva innehållet i falskan är smaksatt med solmogen mango, het chili och kryddig spiskummin och med inspiration från från Old Dehli och kryddmarknaden Khari Bali.

Jag personligen blev grymt besviken på själva inramningen, designen och bilderna som helt saknar julkänsla, det är v ää ändå trotts att det som det handlar om?
Glögg dricker vi ju enbart under en månad, kanske två runt jul och då kan det gärna få bara på det temat, tycker jag.

Försäljningsstart 20 september

*Pressbilder Blossa

2 Kommentarer

  1. Hanna

    Håller helt med dig… Känns som att dom tappat bort sig själva mer och mer för varje år. Back to basic känner jag! Mer julstämning åt folket 😉

    Svara
  2. Inredningshjälpen » H&M Home Christmas 2017

    […] klagade ju lite härom dagen när Blossa presenterade deras Blossa 2017 Old Delhi , och tyckte att de bilderna totalt saknade julkänsla osv, men det tar ju H&M Home igen med […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *