IKEA presenterar hösten/vintern 2018

av | sep 13, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

IKEA forstätter med sina nyhetslanseringar i en aldrig sinande mängd, och nu till hösten/vintern 2017 ser vi förutom redan presenterade och hypade kollektionen YPPERLIG i samarbete med HAY, en rad andra nyheter som jag fick skickat till mig via ett pressmeddelande idag.
Ett brett sortiment av produktnyheter som hyllar skönheten i minimalistisk design där ljust trä möter dämpade färgnyanser med inslag av blått.

Bland produktnyheterna finns ett stort utbud av stoppade möbler för vardagsrummet, ja allt från en nätt fåtölj i sammet, såklart, till nytänkande bäddsoffan FLOTTEBO med stilren design.

Och en rad nya mattor som gör hemmet mera ombonat och ger härlig värme, ja inte minst under fötterna under årets kallaste månader.
När det gäller mattor så är tipset att tänka stort!
Mattan ska vara väl tilltagen och kunna ligga en bit under soffan och inte framför samt rymma övriga möbler i möbleringen, och samma sak när det gäller att placera en matta under matbord.
Gott om plats att dra ut stolarna på mattan och utanför.

Inför den mörkare årstiden presenterar IKEA flera formstarka lampnyheter som gör det enkelt att inreda med ljus, när hemmet behöver det som mest (se IKEA’s belysningsguide för råd om ljussättning hemma).
Enkelt förklarat så får du det bästa och finaste resultatet genom att inreda med flera små ljuskällor i kombination med en eller två större lampor  beroende av rummets storlek.
Inför den mörkare årstiden presenterar IKEA flera formstarka lampnyheter som gör det enkelt att inreda med ljus, när hemmet behöver det som mest (se vår belysningsguide för råd om ljussättning hemma).
Här ovan ser vi nyheterna SJÖPENNA i skandinavisk stil samt VINTERGATA taklampa av återvunnen plast På IKEA blir återvunnen PET-plast bland annat nya köksluckor, förvaringslådor och skrivbordsskärmar och VINTERGATA taklampa är ett av de senaste tillskotten till listan.
Och ja, återvunnet material i all ära men tänk även tanken att ju fler gånger ett material återanvänds desto sämre kvalitet får den ursprungliga materian.

Också lite badrumsnyheter!

Ny är även den stapelbara furusängen som du ser här ovan.

Furu är ju snyggt som bara den när det är nytt och vitt som här ovan men inte så snyggt när det gulnar/mörknar, tycker jag personligen.

Och sist men inte minst ser vi ett gäng nya ljuslyktor.

Ljuslyktor kan man väl aldrig få för många av och är det något som hör hösten/vintern till så är det massor med levande ljus tända, det ger både värme och mysig belysning.

*Teatraliska pressbilder från IKEA

3 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » IKEA Christmas 2017

    […] visade jag en drös med kommande höst/vinternyheter som kommer ut till försäljning med start i oktober, och idag tänkte jag dra det hela till sin […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » IKEA lanserar EFTERTANKE – en limited edition

    […] här veckan blir det mycket nyheter från IKEA här i bloggen, jag har ju redan visat deras höst/vinter-nyheter i ett inlägg samt IKEA Christmas 2017 i ett annat och nu vill jag visa dig den kommande […]

    Svara
  3. Inredningshjälpen » IKEA lanserar EFTERTANKE – en limited edition

    […] IKEA kommer i RN strid ström här i bloggen, jag har ju för inte så länge sedan visat deras höst/vinter-nyheter i ett inlägg samt IKEA Christmas 2017 i ett annat och nu vill jag visa dig den kommande […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *