Senaste nytt hos Åhléns

av | sep 1, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Åhléns och innehåller annonslänkar

Idag tänkte jag visa dig senaste nytt (och några gamla favoriter) som har kommit in på inredningsavdelningen hos Åhléns.
Och som du ser via de fina inspirationsbilderna så är det även här rosa i kombination med vinrött, blått eller grått rent kulörmässigt, och just dessa kulörer är ju de som dominerar nu i höst.
Självklart finns det massor med produkter av sammet med bland nyheterna, fattas bara annat för sammet är ju it-textilien just nu och säkert för ett bra tag framöver.
Jag har ju redan påpekat att ALLA har minst en sammetspuff i sortimentet hösten 2017 och dessa små runda puffar som Åhléns har tagit fram, är dessutom prisvärda i jämförelse med flera andra.

 

Överkast , 240×240 cm (finns även i grått)

Bordslampa Bug

Bord i marmor

Sittpuff sammet  (finns fler kulörer)

Soffbord Bianca

Påslakan Soul of Himla

Spegel med oval ram

Kruka Splatter

Kudde i sammet

Just nu har Åhléns dessutom en kampanj där medlemmar får 20% rabatt på på alla bäddset, påslakan, örngott och underlakan tom 12/9. (Gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter)

*Pressbilder Åhléns + eget collage

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Ny vecka nya äventyr

    […] goes Vallastaden, senaste nytt från Nordstjerne och trendalert på rosa marmor, höstnyheterna hos Åhléns, Northern Lightning aw17,ny mattkollektion hos IKEA, Cecilie Manz för Gloster,  en glimt från […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *