Härligheter som väntade hemma!

av | aug 19, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Hemma hos Inredningshjälpen

Borta bra hemma bäst heter det ju, och visst ligger det en viss sanning i det även om det oerhört härligt att resa iväg till sol och värme då och då.
Vår tre veckor långa vistelse i Bodrum var precis vad vi behövde inför hösten/vinterns arbetsagenda som vi rivstartar i Stockholm redan i nästa vecka.

Och hemma väntade våra fina killar som blivit så fint passade och ompysslade av grannar på deras sommarställe i Småland där de fått njuta semester precis som vi.
Och hemma väntade även en leverans med silkeslena viskosmattor från Classic Collection som varit så efterlängtade och nu är de äntligen här.
Perfekt ljusrosa nyans, och jag är så sugen på att få ändra om litegrann här hemma, men det får vänta tills vi kommer hem igen ifrån Stockholm.

Idag har jag även hämtat ut en massa paket som bland annat innehöll rea-fyndade plagg från Tiger of Sweden , ett par vinröda mockapumps, matchande nagellack, reklamchoklad, en ny fin Hurricane Soda ljuslykta i kulören Lemon och en omlottklänning som jag blev kär i vid första ögonblicket.

Härligt att vara hemma även om bara en snabbis!

Kram

*inlägget innehåller annonslänkar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *