Gubi Contract Universe

av | aug 18, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Igår damp det ner ett pressmeddelare från danska Gubi med sprillans nya inspirationsbilder hämtade från deras nya Contract Catalogue.
Jag kikade igenom bilderna snabbt först och tänkte att det måste var något fel, men icke sa nicke för det här är ett lysande exempel på det där fenomenet som vi talat om sedan en tid tillbaka, nämligen att gränserna mellan offentlig- och hemmiljö allt mer suddas ut.
För vem hade tackat nej till kontorsmiljöer som de här?

Här ser vi Masculo Chair med benställning av trä runt bordet, och i bakgrunden loungestolarna med stålunderrede.

Beetle Chairs designade av GamFratesi här uppdaterade med snurrunderrede, denna nyhet presenterades tidigare i år under Stockholm Furniture Fair 2017 bla och just att göra om en vanlig stol till snurrstol har vi sett en hel del exempel på under 2017.

Här ovan ser vi Modern Line Sofa som modifierats och fått högre bench minder djup sittyta vilket göra att dess användningsområden utökas,  och i sällskap med de klassiska Gubi-stolarna som här förärats med klädsel av läder.

Och Beatle Chairs i olika utföranden, tex med mässingsben och skal av plast/kläddinsida som är en lite billigare variant av denna designstol som ursprungligen lanserades helt klädd i textil.

Och sist men inte minst puffar i olika utföranden, puffar är ju verkligen årets grej, det finns ingen hejd på hur många sådana som har lanserats under året, och allra helst ska dessa så klart vara klädda i sammet.
Att använda som extra sittplatser, ett extra bord med en bricka på toppen eller bara som en fin inredningsdetalj.
Puffarna med benställning här ovan är nya och tillhör Gubi’s TS  Collection designad av GanFratesi

*Pressbilder

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *