Ryamattor i marockansk stil

av | aug 17, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Idag tänkte jag tipsa dig om två olika ryamattor i marockansk stil, den ena en stor säljare sedan länge och den andra en kommande sådan, skulle jag kunna gissa mig till.
Båda mattorna (och övrigt här nedan hittar du hos Ellos och just nu får du 30% rabatt på dyraste varan (även möbler & varumärken) med rabattkoden 365410 som gäller t om 22/8.
Perfekt tillfälle att slå till om man är sugen på tex en fin matta eller en ny soffa.
Kolla in mattorna här nedan samt soffor och soffbord i olika stilar.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar

Jag börjar med den nya mattan här ovan, en handvävd ryamatta i ull som är en mjuk, tjock och skön matta med mönster och vävteknik som är inspirerade av traditionella marockanska mattor som varit trendiga sedan en tid.
En klassisk svart skinnsoffa väljer många när det är dags för ny soffa, det blir aldrig omodernt och är lättskött i jämförelse med en tygsoffa.


Här ovan ser vi en matta av samma typ fast inte lika välarbetad som den förstnämnda, Ellos storsäljarmatta som finns i tre färgställningar och två storlekar
I bild ser vi även den nya soffan med skrynkligt överdrag samt ett runt svart soffbord

*Villkor: Nybeställning på kläder, skor, skönhet, accessoarer,hemtextil, möbler, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2017-08-22.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor e ller på varor märkta med ”Vintage COLLECTION”. Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris och Marimekko är undantag

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *