Eat Sleep Swim -Repeat!

av | aug 13, 2017 | Resor

Hej mycket härliga söndag i Bodrum!
Åh som vi njuter, du som följer mig på instagram och kanske framförallt på instastories har nog noterat att vi inte har rört oss ur fläcken utan stannat kvar på LUX*.
Vi checkade in den (jag har tappat räkningen) men jag tror det var den 3:e augusti, vi var ju först några nätter på Nikki Beach Resort, och trivs så bra här att vi stannat kvar i mer än 10 nätter nu och inte riktigt ännu är vi på väg hem.
Vi sover, äter, badar och har det allmänt härligt, den perfekta uppladdningen inför hösten!

Ja, för om ganska exakt en vecka drar hösten igång på riktigt med Formex, hotellsamarbeten, lanseringsfest hos Himla, julfrukost med Maria Montazami, pressvisning hos IKEA, Svenskt Tenn och säkert något mer som jag redan har glömt bort.
En helvecka i Stockholm och en rivstart på aw17, och strax därefter åker vi till Paris för Maison & Objet där Ethimo ställer ut i vanlig ordning.

Men först blir det fler salta bad i 31° vatten, världens godaste mintglass, frukost i världsklass och säkert ett eller annat besök på hotellets gym.
Livsnjuteri när det är som bäst och såå efterlängtat efter den kallaste sommaren i Sverige som mestadels ägnat åt arbete.

Ha en nu en fin söndag och njut du med!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *