Himmelsk brunch på LUX Bodrum

av | aug 8, 2017 | Hotelldesign, Okategoriserade, Resor

Hej tisdag och en ny härlig dag här på LUX Bodrum!

Man skaffar ju snabbt nya rutiner när man är iväg på semester, här startar vi dagen med en timme på gymmet följt av ett morgondopp antingen i poolen eller havet, och efter det är det dags för en sen frukost som väl i ärlighetens namn bör kallas för brunch?
Frukosten serveras i hotellets restaurang Stella som ligger placerad med himmelsk utsikt ut över hela vackra havsviken där LUX Bodrum finns placerat.
Man kliver in genom dörren där och sen öppnar hela landskapet upp sig genom stora panoramafönster längs hela väggpartiet.

Glaspartierna skjuts bort under frukostserveringen så känslan av att sitta ute finns där fastän man sitter inomhus i skydd från den gassande solen.
På kvällen förvandlas Stella till en italiensk restaurang av fine dining typ och där har vi bland annat mumsat i oss Burrata, Veal Milanese och Risotto!

Och kolla in inredningsstilen, skandinaviskt så det förslår med modern variant av pinnstolar i grått och dito soffor, rustikt och enkelt men samtidigt graciöst på något sätt.

Takpendeln Vertigo från Petite Friture blir verkligen kronan på verket om vi bortser från det som serveras, för DET är verkligen inget som går av för hackor!

Ja, här serveras en av den godaste hotellfrukosten som jag någonsin har ätit skulle jag tro.
Så mycket fräscha grönsaker, oliver, god yoghurt och färsk frukt, ägg tillagade efter önskemål, nybakat bröd, croissanter och kakor om man vill lyxa till det lite extra, och det kan man ju få gör nr man är på semester, inte sant?
Den här typen av frukost äter man ju inte direkt till vardags så det gäller att passa på och njuta.

Utsikten från frukostbordet är inte fy skam den heller, och efter frukosten går vi den korta promenaden ner till hotellets privat strand och fortsätter att njuta av sol och salta bad.
Hur härligt som helst med andra ord och inget mer att önska!

Ha en ringt fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *