Badrummet in the making

av | aug 1, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Innan vi åkte iväg på semester så hann faktiskt en hel del bli färdigt i badrummet, ja för dig som missat detta så gör jag en uppdatering av vårt badrum i sekelskiftesstil i samarbete med Golvpoolen .
Här ovan ser du en liten sneak peek av det som kommit på plats bla en ny modern och miljövänlig toalettstol istället för vår urgamla miljöbov, det har målats både vägg ovan kakel och badrumsmöbler (wow-klickraket), VVS-montören har varit och gjort installationerna som behövdes, bla bytt ut tvättställsblandare och duschblandare.

Spegeln med hylla och krokar har modifierats och flyttat in precis som tavlan med hästen och det avlånga marmorfatet där penslarna ligger.
Glaskupan med mässingsfat köpte jag samtidigt som det jag nyss nämnde men ska dock inte in i badrummet.

Kvarstår att göra är att fixa med duschhörnan där jag har tänkt mig en duschring i krom och ett duschdraperi.
Själva duschringen har jag hittat som sagt, men jag behöver fortfarande hitta ett extra långt (ca 260 cm) duschdraperi, så om du vet var jag kan hitta ett sådant, tipsa mig gärna.
Det ska även in fler inredningsdetaljer, naturlig grönska, väldoftande hudvårdsprodukter och mjuka härliga textilier, men det återkommer jag till i ett annat inlägg för där tänker jag nämligen använda vanliga inredningsprodukter för att få till lite rumslighet!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Golvpoolen och innehåller även annonslänkar i samarbete med Ellos.

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Tjuvkika in i vårt nya badrum

    […] lovade ju att bjuda på en liten tjuvkik i ”vårt nya badrum” som uppdaterats med badrumsprodukter i samarbete med Golvpoolen och fina inredningsdetaljer från […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *