En klickraket i badrummet

av | jul 25, 2017 | Annons, Hemma hos Inredningshjälpen, Sponsrat inlägg/reklam

*SPONSRAT INLÄGG/REKLAM i samarbete med Golvpoolen

Nu händer det grejor i badrummet minsann, och i detta inlägget tänkte jag visa lite vad som är gjort och vad som är på gång.
Som jag berättat tidigare så är detta ett samarbete som jag gör med Golvpoolen, så alla produkter som syns i detta inlägget hittar du hos dem.
Kanske inte världens roligaste eller finaste bilder, det ser ju sällan speciellt glamoröst ut när man renoverar, men det bjuder jag på.
Idag lade jag förresten upp en bild på Instagram där jag är in action med målarpenseln, och den videon verkar bli en riktig klickraket, fråga mig inte varför för viss finns det ett uttryck som säger ”lika spännande som att se på när målarfärg torkar” haha.
Kolla HÄR så får du se!

Så här såg det ut innan vi startade, fler förebilder hittar du HÄR, och det är som sagt ingen helrenovering vi gör utan enbart en uppfräschning av det som finns idag.
Det ska rengöras grundligt, målas & fixas, och golvet som är svartvitt i viktoriansk stil ska få en omgång fogfinish.
En ny modern och miljövänlig toalettstol istället för vår urgamla miljöbov ska in , en stol som känns väldigt minimalistisk och smälter fint in i badrummet.
Väggpartiet ovan kaklet har målats i en kulör som är isgrön precis som i vårt sovrum,vaskskåpet i badrummet, en gammal byrå med måttbeställd granitskiva har målats med Jotun Lady Aqua, och ska få nya beslag + ett nytt ovanliggande porslinstvättställ och en ny tvättställsblandare.
En ny duschhörna ska också fixas med takring och duschdraperi samt en ny klassisk blandare med takdusch.
Vitrinskåpet var tidigare vitt men har nu målats om så att det är svart på utsidan och vitt inuti.
Bevara och spara!
Tyvärr blev det inget nytt badkar denna gången utan det som vi har får duga ett tag till.
En ny badkarsblandare till badkaret ska dock in och även denna i enhetligstil med övriga blandare.
Nya fina dubbelkrokar i krom och handduksringar i samma stil.

Om du missade mitt inlägg med inspiration och moodboard som jag har utgått ifrån innan jag startande mitt lilla badrumsprojekt så hittar du det inlägget HÄR.

Inte är det varje dag som man har en toalettstol ute i hallen eller tjusiga tvättställsblandare på mattan i matrummet för den delen, men dessa ska på plats inne badrummet så snart VVS-montören kommer hit.
Dessutom väntar jag på en ny spegel och lite annat smått och gott men det där med att vänta är inte riktigt min melodi, jag vill ju att det ska bli klart nu!

Men men, nu har jag visat lite hur det kommer att bli, och jag ser fram emot att få visa dig slutresultatet.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *